Ako sa montuje komínový ventilátor Gemi Elettronica?

Ako sa montuje komínový ventilátor Gemi Elettronica?

Jednou z mnohých vlastností odsávača dymu pre krby Gemi Elettronica je, že montáž je svojpomocne.
V podstate na to nepotrebujete špecializovaného technika, ak máte trocha šikovnosti so sťahovákom komína zvládnete to aj svojpomocne

Komínový sťahovák Gemi Elettronica je možné namontovať na akýkoľvek dymovod bez ohľadu na jeho tvar. V skutočnosti je možné ho namontovať ako na okrúhle, tak aj na štvorcové alebo obdĺžnikové dymovody.

V prípade, že máte dymovod s okrúhlym potrubím, je potrebné vonkajší priemer oznámiť a Gemi Elettronica dodá odsávač dymu pre krby s okrúhlym adaptérom správnej veľkosti.
Vonkajší priemer musí byť oznámený, pretože adaptér na základni komínového sťahováka musí byť vložený zvonka vzhľadom na vývod chrípky.

Ak má naopak vyústenie dymovodu štvorcový alebo obdĺžnikový tvar, Gemi Elettronica vybaví sťahovák komína súpravou nastaviteľných držiakov.
Nastaviteľné držiaky je možné prispôsobiť do štvorcového alebo obdĺžnikového tvaru vo veľkostiach od 20x20cm do 43x43cm. Po otvorení balenia sťahováka komína ako prvé uvidíte nastaviteľné držiaky s návodom na montáž a regulátor otáčok.

Prvá vec, ktorú musíte urobiť, je odmerať vývod dymovodu, aby ste upravili nastaviteľné držiaky už v balení vypočítaním o 1 cm viac, ako sú rozmery vývodu.
Držiaky sú priskrutkované k základni komínového sťahováka pomocou skrutiek dodávaných v balení od Gemi Elettronica.
Umiestnite sťahovák komína na dymovod a zaistite ho dvoma najväčšími skrutkami v balení.

V prípade, že máte potrubie vo vnútri štvorcovej steny a dva výstupy sú na rovnakej úrovni, komínový sťahovák musí byť inštalovaný so štvorcovými alebo obdĺžnikovými nastaviteľnými konzolami, ktoré zakryjú prázdny priestor medzi potrubím a stenou maltou alebo fóliou. kov.
Ak máte naopak vo vnútri štvorcovej steny viac okrúhlych dymovodov, musíte dymovod predĺžiť tam, kde potrebujete vložiť sťahovák komína a namontovať model s okrúhlym adaptérom.
Ak rozmer dymovodu presahuje 43 x 43 centimetrov (napríklad 50 x 50 centimetrov), umiestnite podstavec odsávača dymu pre krby priamo na vývod, pripevnite ho na murivo v 4 rohoch, kde sú už 4 otvory, a použite väčšie držiaky. ako podpora.

Nakoniec, ak sú len dve zo štyroch strán väčšie ako 43 centimetrov a ďalšie dve menšie ako 43 centimetrov (napríklad 45x40 centimetrov), montáž komínového sťahováka sa musí vykonať s najmenšími konzolami.
Posledným krokom, než budete môcť svoj krb naplno využiť vďaka elektrickému odsávaču dymu od Gemi Elettronica, je elektrické pripojenie.

Pripojenie je možné vykonať dvoma spôsobmi: buď mimo dymovodu káblom 3x1,5, alebo vnútri dymovodu pomocou nášho kábla odolného voči vysokej teplote, ktorý je potrebné zakúpiť samostatne.

Potom začneme od komínového sťahováka a po kábli ideme dole po dymovode až k regulátoru otáčok, ktorý býva umiestnený v dome. V regulátore otáčok je potrebné pripojiť dva vodiče komínového sťahováka (kde je napísané MOTOR), dva spoločné vodiče uzemnenia systému a komínového sťahováka a dva napájacie vodiče (kde je napísané 220 V).
Na konci týchto jednoduchých a rýchlych krokov je komínový sťahovák Gemi Elettronica pripravený na použitie na odstránenie problému dymivosti z komína.

V rámci vesmíru Gemi s hrdosťou predstavujeme našu širokú škálu odsávačov dymu pre kachle,každý s jedinečnýmivlastnosťami, ktoré uspokoja rôzne potreby našich zákazníkov. Naša oddanosť k vynikajúcnostinás viedla k vytvoreniupestrej ponuky modelov, aby sme zabezpečili, že každý detail bol starostlivo navrhnutý aošetrený.

Odsávačepre kachle "základné": Tiracamino pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivéa efektívne riešenia,ponúkame našu líniu základných odsávačov pre kachle. Tieto modely boli navrhnuté s cieľomposkytnúť solídne výkonyza dostupnú cenu a zabezpečiť efektívne odstránenie dymu bez kompromisov sokvalitou.
Hlavné vlastnosti: 300 C°odsávanie, 3 roky záruka a 2500 M³/h odsávacia sila.

Odsávačepre kachle "profesionálne": Ak hľadáte profesionálne výkony,charakterizované ešte väčšousilou a spoľahlivosťou, naše profesionálne odsávače dymu sú ideálnou voľbou.
Hlavnévlastnosti: 700 C° odsávanie,6 rokov záruka a 3800 M³/h odsávacia sila.

Naša kolekcia sa rozširuje aj na rôzne odsávače vyrobené z kvalitných materiálov, ako jenerezová oceľ a meď.

Odsávačepre kachle"oceľ": Odsávače z nerezovej ocele zobrazujú modernú eleganciu a súnavrhnuté tak, abyodolali výzvam času, ponúkajúc efektívne odsávanie a sofistikovaný štýl.

Elektrickýodsávač dymu so 6rýchlosťami, navrhnutý úplne z nerezovej ocele Aisi 304. Vďaka svojej konštrukcii odolávakoroziám spôsobenýmatmosférickými podmienkami a morskou solou, čo zabezpečuje dlhšiu životnosť. Síla motora3800m³/h, možnosťinštalácie na akýkoľvek priemer komínového potrubia. Odolnosť odsávača dymu až do 700° vprípade požiaru.

Odsávače pre kachle"meď": Nadruhej strane odsávače z meďe nie len odzrkadľujú klasickú krásu, ale tiež sa môžu pochváliťvlastnosťami odolnostiv čase.
Elektrický odsávač dymu v meďovom komíne je špičkovým modelom elektrickýchodsávačov Gemi. Postavenýúplne z nerezovej ocele Aisi 304, aby odolal atmosférickým vplyvom a morskej soli. Dôkladnápozornosť venovaná ajestetike, vďaka medenej povrchovej úprave. Ako profesionálny model "čierna hlava"odsáva3800m³/h a odoláva až do700°. Riešenie problému s dymom zaručené. Ideálny pre kachle, kachle, grily, pece atď.Záruka na celú konštrukciuodsávača dymu na 10 rokov.

Kúpiť teraz!.