Rozdiel medzi základným a profesionálnym modelom komínového ventilátora

Rozdiel medzi základným a profesionálnym modelom komínového ventilátora

Problémom spoločným pre väčšinu krbov, kachlí alebo grilov je určite problém s nasávaním dymu spolu s chrípkou.

Príčin tohto problému je veľa, ťažko predvídateľné pri stavbe domu a ešte ťažšie riešiteľné, ak si myslíte, že postačujú priame zásahy do komína alebo do samotného dymovodu.

Jediným produktom, ktorý určite vyrieši problém s dymom z komína a zároveň je jednoduchý na používanie a ekonomický, je elektrický odsávač dymu pre krby.

Elektrický odsávač dymu je vybavený núteným motorom, ktorý úplne eliminuje problém zlého ťahu v komíne, a to úplne proti príčinám, nech už sú akékoľvek.

Gemi Elettronica je schopná dodať rôzne modely elektrického odsávača dymu, každý s inými a jedinečnými vlastnosťami na svete.

Modely, z ktorých si môžete vybrať sú: základný model odsávača dymu, profesionálny model elektrický odsávač dymu a profesionálny model odsávača dymu v medi.
Základný model komínového ventilátora
Má sací výkon 2500 metrov kubických za hodinu a odolnosť voči teplote 300 stupňov.

Namiesto toho má sací výkon 3800 metrov kubických za hodinu a odolnosť voči teplote 700 stupňov. S odolnosťou voči vysokým teplotám, ktoré dosahujú až 700 stupňov, je tiež ľahko pochopiteľné, že tento komínový ventilátor je preto schopný odolať aj požiaru v dymovode.
Elektrický odsávač dymu profesionálny model medený

ktorý rovnako ako vyššie popísaný profesionál má tiež sací výkon 3800 metrov kubických za hodinu a odolnosť voči teplote 700 stupňov, je však vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a má pravé medené pokovovanie.
Pravé pomedenie a nerezová oceľ umožňujú okrem väčšej odolnosti v priebehu času aj odolnosť voči soli, a preto robia tento výrobok svetovým unikátom nielen z estetického hľadiska, ale je ideálny aj do morských oblastí.

Motor oboch odsávačov dymu pre profesionálny model, tmavohnedého aj medeného, ​​je v triede H a odolný voči vysokým teplotám, neobsahuje plastové časti a kondenzátor je umiestnený v externom boxe a teda ďaleko od zdrojov. teplo.
Všetky tieto vlastnosti preto nedovoľujú, aby sa profesionálne motory na odsávanie dymu roztopili ani v prípade požiaru dymovodu.

Všetky odsávače dymu Gemi Elettronica sú vybavené 6-stupňovým regulátorom, pomocou ktorého sa zapína / vypína komínový ventilátor a nastavuje sací výkon.
Sú vybavené krytom motora (ktorý je plechový a pre prvé 2 uvedené modely natretý tmavohnedou farbou, zatiaľ čo pre tretí popísaný odsávač dymu je lakovaný z nehrdzavejúcej ocele a medi).
Odsávače dymu Gemi Elettronica majú okolo ventilátora ochrannú mriežku vyrobenú z elektricky zváraných oceľových krúžkov, ktoré majú aj funkciu antiprchavej.

Pri všetkých popísaných modeloch je možné vybrať si medzi štvorcovou základňou (elektrický odsávač dymu je vybavený nastaviteľnými držiakmi) a okrúhlou základňou (okrúhly adaptér bude v skutočnosti poskytnutý podľa vonkajšieho priemeru chrípky).

Gemi Elettronica so svojím elektrickým odsávačom dymu dokáže vyriešiť problém s dymom z komína každého, bez ohľadu na príčinu.
Vyberte si model, ktorý je pre vás ten pravý, kliknutím sem.

V rámci vesmíru Gemi s hrdosťou predstavujeme našu širokú škálu odsávačov dymu pre kachle,každý s jedinečnýmivlastnosťami, ktoré uspokoja rôzne potreby našich zákazníkov. Naša oddanosť k vynikajúcnostinás viedla k vytvoreniupestrej ponuky modelov, aby sme zabezpečili, že každý detail bol starostlivo navrhnutý aošetrený.

Odsávačepre kachle "základné": Tiracamino pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivéa efektívne riešenia,ponúkame našu líniu základných odsávačov pre kachle. Tieto modely boli navrhnuté s cieľomposkytnúť solídne výkonyza dostupnú cenu a zabezpečiť efektívne odstránenie dymu bez kompromisov sokvalitou.
Hlavné vlastnosti: 300 C°odsávanie, 3 roky záruka a 2500 M³/h odsávacia sila.

Odsávačepre kachle "profesionálne": Ak hľadáte profesionálne výkony,charakterizované ešte väčšousilou a spoľahlivosťou, naše profesionálne odsávače dymu sú ideálnou voľbou.
Hlavnévlastnosti: 700 C° odsávanie,6 rokov záruka a 3800 M³/h odsávacia sila.

Naša kolekcia sa rozširuje aj na rôzne odsávače vyrobené z kvalitných materiálov, ako jenerezová oceľ a meď.

Odsávačepre kachle"oceľ": Odsávače z nerezovej ocele zobrazujú modernú eleganciu a súnavrhnuté tak, abyodolali výzvam času, ponúkajúc efektívne odsávanie a sofistikovaný štýl.

Elektrickýodsávač dymu so 6rýchlosťami, navrhnutý úplne z nerezovej ocele Aisi 304. Vďaka svojej konštrukcii odolávakoroziám spôsobenýmatmosférickými podmienkami a morskou solou, čo zabezpečuje dlhšiu životnosť. Síla motora3800m³/h, možnosťinštalácie na akýkoľvek priemer komínového potrubia. Odolnosť odsávača dymu až do 700° vprípade požiaru.

Odsávače pre kachle"meď": Nadruhej strane odsávače z meďe nie len odzrkadľujú klasickú krásu, ale tiež sa môžu pochváliťvlastnosťami odolnostiv čase.
Elektrický odsávač dymu v meďovom komíne je špičkovým modelom elektrickýchodsávačov Gemi. Postavenýúplne z nerezovej ocele Aisi 304, aby odolal atmosférickým vplyvom a morskej soli. Dôkladnápozornosť venovaná ajestetike, vďaka medenej povrchovej úprave. Ako profesionálny model "čierna hlava"odsáva3800m³/h a odoláva až do700°. Riešenie problému s dymom zaručené. Ideálny pre kachle, kachle, grily, pece atď.Záruka na celú konštrukciuodsávača dymu na 10 rokov.

Kúpiť teraz!.