Grilovanie: ako vyriešiť problém nadmerného dymu v prostredí

Grilovanie: ako vyriešiť problém nadmerného dymu v prostredí

Jedným z najčastejších problémov grilovania, či už súkromného alebo takej činnosti, akou je gril, je určite neustála prítomnosť nadmerného dymu v prostredí, v ktorom sa nachádza.
Ak máte firmu alebo gril, ktorý používate so svojimi priateľmi, určite ste sa museli mnohokrát snažiť bojovať s dymom z krbu.

Dym vznikajúci pri grilovaní môže byť v skutočnosti veľmi ťažké obmedziť z niekoľkých dôvodov: jednak preto, že výpary vytvárané potravinárskymi výrobkami, ako je mäso, ktoré sa pripravujú na grile, sú oveľa plnšie ako výpary z bežného krbu. dom so spaľovaním dreva a oboje, pretože vo väčšine prípadov ste nútení umiestniť grilovacie rošty do prednej časti ústia grilu.

Táto situácia znemožňuje nakreslenie samotného grilu, pretože dym generovaný grilom má tendenciu stúpať smerom von z komína a nie pozdĺž chrípky. Možno sa domnievať, že ako riešenie problému grilovacieho dymu je možné použiť posunutie grilovacieho grilu ďalej dovnútra, ale to by nebolo dostatočné riešenie a navyše nevyhovujúce z hľadiska varenia jedla. sám. .

V skutočnosti, ako môžete vidieť z videorecenzie, grilovací rošt je umiestnený vpredu a vďaka použitiu komínového ventilátora dym dokonale stúpa pozdĺž chrípky. Bez elektrického odsávača dymu by to nebolo možné.

Videorecenzný gril vyriešil dymový problém svojho grilovania len vďaka elektrickému odsávaču dymu od Gemi Elettronica.

Ak sa po zakúpení odsávača dymu Gemi obávate, že odsávač dymu nebude možné používať veľmi dlhú dobu, neznepokojujte sa, pretože odsávač dymu nie je časovo obmedzený; v skutočnosti môže byť aktívny mnoho hodín aj bez prerušenia, bez toho, aby to ovplyvnilo jeho životnosť.

Braceria z videorecenzie si na vyriešenie problému grilovacieho dymu zvolila profesionálny model odsávača dymu, ktorého hlavnou charakteristikou je sací výkon dosahujúci až 3800 metrov kubických za hodinu a odolnosť voči vysokým teplotám 700 stupňov. .

Index odolnosti voči vysokým teplotám je pre gril veľmi dôležitý, pretože vo väčšine prípadov dymovod sotva presahuje 3-4 metre. A pre dymové rúry menšie ako 3-4 metre môže byť prvoradým faktorom odolnosť voči vysokým teplotám 700 stupňov.
Ďalším unikátom elektrického komínového ventilátora Gemi je fakt, že je vybavený 6-stupňovým regulátorom.
S týmto nástrojom je to v skutočnosti zákazník, kto rozhoduje o tom, aký výkon dá elektrickému odsávaču dymu, a to aj na základe množstva dymu generovaného grilom.

Iná vec je určite vyjsť zo steakhousu alebo grilovačky s priateľmi a necítiť na oblečení nepríjemný zápach dymu, ktorý vzniká pri grilovaní, ktoré vytvára veľa dymu.

Najúčinnejším riešením na odstránenie prebytočného dymu v prostredí je inštalácia elektrického elektrického odsávača dymu Gemi, ktorý umožňuje vynikajúci ťah v dymovode.

Video recenzia ukazuje odsávač dymu pre grilovanie s okrúhlou základňou, Gemi Elettronica je v skutočnosti schopná poskytnúť akékoľvek okrúhle meranie, a to tak, že oznámi iba vonkajší priemer vývodu dymovodu; ale zároveň ho možno inštalovať aj na akýkoľvek štvorcový alebo obdĺžnikový dymovod, vďaka použitiu sady nastaviteľných konzol.

Elektrický odsávač dymu do krbov Gemi Elettronica je jediný produkt schopný vyriešiť problém s dymom vznikajúcim pri grile, ktorý je možné zakúpiť priamo tu.

V rámci vesmíru Gemi s hrdosťou predstavujeme našu širokú škálu odsávačov dymu pre kachle,každý s jedinečnýmivlastnosťami, ktoré uspokoja rôzne potreby našich zákazníkov. Naša oddanosť k vynikajúcnostinás viedla k vytvoreniupestrej ponuky modelov, aby sme zabezpečili, že každý detail bol starostlivo navrhnutý aošetrený.

Odsávačepre kachle "základné": Tiracamino pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivéa efektívne riešenia,ponúkame našu líniu základných odsávačov pre kachle. Tieto modely boli navrhnuté s cieľomposkytnúť solídne výkonyza dostupnú cenu a zabezpečiť efektívne odstránenie dymu bez kompromisov sokvalitou.
Hlavné vlastnosti: 300 C°odsávanie, 3 roky záruka a 2500 M³/h odsávacia sila.

Odsávačepre kachle "profesionálne": Ak hľadáte profesionálne výkony,charakterizované ešte väčšousilou a spoľahlivosťou, naše profesionálne odsávače dymu sú ideálnou voľbou.
Hlavnévlastnosti: 700 C° odsávanie,6 rokov záruka a 3800 M³/h odsávacia sila.

Naša kolekcia sa rozširuje aj na rôzne odsávače vyrobené z kvalitných materiálov, ako jenerezová oceľ a meď.

Odsávačepre kachle"oceľ": Odsávače z nerezovej ocele zobrazujú modernú eleganciu a súnavrhnuté tak, abyodolali výzvam času, ponúkajúc efektívne odsávanie a sofistikovaný štýl.

Elektrickýodsávač dymu so 6rýchlosťami, navrhnutý úplne z nerezovej ocele Aisi 304. Vďaka svojej konštrukcii odolávakoroziám spôsobenýmatmosférickými podmienkami a morskou solou, čo zabezpečuje dlhšiu životnosť. Síla motora3800m³/h, možnosťinštalácie na akýkoľvek priemer komínového potrubia. Odolnosť odsávača dymu až do 700° vprípade požiaru.

Odsávače pre kachle"meď": Nadruhej strane odsávače z meďe nie len odzrkadľujú klasickú krásu, ale tiež sa môžu pochváliťvlastnosťami odolnostiv čase.
Elektrický odsávač dymu v meďovom komíne je špičkovým modelom elektrickýchodsávačov Gemi. Postavenýúplne z nerezovej ocele Aisi 304, aby odolal atmosférickým vplyvom a morskej soli. Dôkladnápozornosť venovaná ajestetike, vďaka medenej povrchovej úprave. Ako profesionálny model "čierna hlava"odsáva3800m³/h a odoláva až do700°. Riešenie problému s dymom zaručené. Ideálny pre kachle, kachle, grily, pece atď.Záruka na celú konštrukciuodsávača dymu na 10 rokov.

Kúpiť teraz!.