Vháňa silný vietor dym z vášho krbu do vášho domova? Komínový ventilátor Gemi je riešením

Vháňa silný vietor dym z vášho krbu do vášho domova? Komínový ventilátor Gemi je riešením

Odsávač dymu do komína Gemi je schopný umožniť výnimočný ťah vašej chrípky aj pri silnom vetre či iných nepriaznivých poveternostných podmienkach.

Veľakrát sa stalo, že pri zmene vetra a za určitých klimatických podmienok váš komín nemohol mať dostatočný ťah.
Fajčenie v dome je problém, ktorý odlišuje mnohé krby a ktorý je v niektorých prípadoch zvýraznený, najmä za určitých okolností: ako je silný vietor.
Komínový ventilátor svojím výkonom dosahuje v skutočnosti až 3800 kubických metrov/hod a preto zvláda aj extrémne nepredvídateľné podmienky, ako je silný vietor. Z videorecenzie nášho zákazníka môžete vidieť, že napriek veľmi silnému vietor, prakticky búrka, ktorá takmer odnáša stromy, komínový odsávač Gemi plní svoju úlohu výborne.

Dym stúpa pozdĺž chrípky a vychádza z nej, ako keby tam nebol vietor. Ďalej, ak máte obavy, že pri silnom vetre môže byť malá stabilita odsávača dymu Gemi umiestneného na streche, môžete si byť istí, pretože oboje v prípade, že ide o odsávač dymu pre komíny s nastaviteľnými konzolami ( teda s odvodom spalín štvorcový alebo obdĺžnikový), či už ide o odsávač dymu pre krby s okrúhlym adaptérom, odsávač dymu Gemi je mimoriadne stabilný: ako keby bol pri oboch riešeniach ukotvený na dymovode.

Jednou z hlavných vlastností elektrického odsávača dymu Gemi je, že keď je vypnutý, nebráni prirodzenému úniku dymu; takže ak máte krb, ktorý dymí len pri určitých vetroch, môžete digestor Gemi jednoducho vypnúť, pretože keď je vypnutý, neovplyvní to výstup dymu.
Na druhej strane schopnosť odsávača dymu zabrániť rozptyľovaniu popola do okolia pri čistení krbu a zároveň tým úplne obmedziť vdychovanie karcinogénnych splodín, ktoré vychádzajú z komína.

Komínový ventilátor tiež umožňuje vďaka svojej konštrukcii zabrániť vniknutiu kvapiek vody do dymovodu v prípade silného dažďa. Na základni ochrannej mriežky má v skutočnosti veľmi mierny sklon a malý vzostup základnej konštrukcie, ktorý jej umožňuje brániť vniknutiu kvapiek vody.

Len elektrický odsávač dymu Gemi je schopný bojovať s dymom aj v nepriaznivých klimatických podmienkach.

Gemi Elettronica a komínové ventilátory sú riešením problému zadymenia spôsobeného silným vetrom.

https://youtu.be/zeUTyEc5s8s

V rámci vesmíru Gemi s hrdosťou predstavujeme našu širokú škálu odsávačov dymu pre kachle,každý s jedinečnýmivlastnosťami, ktoré uspokoja rôzne potreby našich zákazníkov. Naša oddanosť k vynikajúcnostinás viedla k vytvoreniupestrej ponuky modelov, aby sme zabezpečili, že každý detail bol starostlivo navrhnutý aošetrený.

Odsávačepre kachle "základné": Tiracamino pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivéa efektívne riešenia,ponúkame našu líniu základných odsávačov pre kachle. Tieto modely boli navrhnuté s cieľomposkytnúť solídne výkonyza dostupnú cenu a zabezpečiť efektívne odstránenie dymu bez kompromisov sokvalitou.
Hlavné vlastnosti: 300 C°odsávanie, 3 roky záruka a 2500 M³/h odsávacia sila.

Odsávačepre kachle "profesionálne": Ak hľadáte profesionálne výkony,charakterizované ešte väčšousilou a spoľahlivosťou, naše profesionálne odsávače dymu sú ideálnou voľbou.
Hlavnévlastnosti: 700 C° odsávanie,6 rokov záruka a 3800 M³/h odsávacia sila.

Naša kolekcia sa rozširuje aj na rôzne odsávače vyrobené z kvalitných materiálov, ako jenerezová oceľ a meď.

Odsávačepre kachle"oceľ": Odsávače z nerezovej ocele zobrazujú modernú eleganciu a súnavrhnuté tak, abyodolali výzvam času, ponúkajúc efektívne odsávanie a sofistikovaný štýl.

Elektrickýodsávač dymu so 6rýchlosťami, navrhnutý úplne z nerezovej ocele Aisi 304. Vďaka svojej konštrukcii odolávakoroziám spôsobenýmatmosférickými podmienkami a morskou solou, čo zabezpečuje dlhšiu životnosť. Síla motora3800m³/h, možnosťinštalácie na akýkoľvek priemer komínového potrubia. Odolnosť odsávača dymu až do 700° vprípade požiaru.

Odsávače pre kachle"meď": Nadruhej strane odsávače z meďe nie len odzrkadľujú klasickú krásu, ale tiež sa môžu pochváliťvlastnosťami odolnostiv čase.
Elektrický odsávač dymu v meďovom komíne je špičkovým modelom elektrickýchodsávačov Gemi. Postavenýúplne z nerezovej ocele Aisi 304, aby odolal atmosférickým vplyvom a morskej soli. Dôkladnápozornosť venovaná ajestetike, vďaka medenej povrchovej úprave. Ako profesionálny model "čierna hlava"odsáva3800m³/h a odoláva až do700°. Riešenie problému s dymom zaručené. Ideálny pre kachle, kachle, grily, pece atď.Záruka na celú konštrukciuodsávača dymu na 10 rokov.

Kúpiť teraz!.