Dymí vaše krbové kachle? Riešením je elektrický odsávač dymu

Dymí vaše krbové kachle? Riešením je elektrický odsávač dymu

Elektrický komínový ventilátor Gemi, ako môžete vidieť z tohto videa, umožňuje celkové odstránenie dymu, ktorý vychádza z komína v dome.
Náš zákazník ukazuje, ako nebolo možné pred kúpou nášho elektrického odsávača dymu nechať otvorené dvierka krbových kachlí.
Tým je krb prakticky nepoužiteľný.

Výsledok získaný po montáži nášho elektrického odsávača dymu, ako vidíte, bol výnimočný. Problém s fajčením je úplne vyriešený.
Elektrický odsávač dymu Gemi pozostáva z regulátora otáčok, pomocou ktorého môžete zadať výkon, ktorý si najviac želáte.
Regulátor charakterizovaný ochrannou poistkou, tlačidlom zapnutia/vypnutia a gombíkom na nastavenie rýchlosti od 1 do 6. Vidíme, ako elektrický odsávač dymu perfektne funguje aj pri tretej rýchlosti, s emisiami hluku a prakticky nulovou spotrebou elektrickej energie.

Môžete robiť žeravé uhlíky, môžete robiť pľuvanie; bez toho, aby to spôsobovalo problémy s dymom vo vnútri bytu. Pri čistení komínového popola zabraňuje jeho rozptylu do okolia.

Nastavenie odsávača dymu na rýchlosť 6 umožňuje okrem zreteľne väčšieho ťahu aj samočistenie sadzí.
V minulosti však bolo potrebné čistenie dymovodu vykonávať niekoľkokrát počas jedného roka. V skutočnosti pomáha zlepšiť čistenie chrípky o 70%. Práve z tohto dôvodu nevyžaduje údržbu v priebehu rokov.

Vo vypnutom stave náš komínový ventilátor evidentne nebráni prirodzenému úniku dymu.
V skutočnosti, keď je odsávač dymu vypnutý, dym vychádza pravidelne. Ako v tomto prípade, aj v skutočnosti ide o krbové kachle, pri zatvorených dvierkach môžete elektrický odsávač dymu jednoducho vypnúť bez toho, aby to ovplyvnilo prirodzené fungovanie celého procesu. To umožňuje mať čo najviac tepla užitočného na vykurovanie radiátorov.
Montáž je veľmi jednoduchá; ako čo sa týka elektrického zapojenia regulátora, tak aj samotného umiestnenia elektrického odsávača dymu na dymovode.
Stačí trocha manuálnej zručnosti, aby ste mohli pri montáži postupovať aj autonómne, nie je potrebná prítomnosť odborníka.

V tomto zmysle sú na youtube aj videonávody užitočné na montáž, preložené do viac ako 30 rôznych jazykov.

Náš elektrický odsávač dymu môžete použiť pre akýkoľvek komínový ventilátor; buď so štvorcovým alebo obdĺžnikovým vývodom (dodáme nastaviteľné konzoly) a ako v tomto prípade s okrúhlym vývodom (adaptér dáme podľa vami dodaného priemeru).
Celý motor vyrábame my; Neobsahuje plastové diely a pri predmetnom profesionálnom modeli je štartovací kondenzátor umiestnený v malej škatuľke ďaleko od zdrojov tepla, takže profesionálny odsávač neroztopí kondenzátor ani v prípade dlhšieho požiaru. Odoláva teplote 700°C.

Exteriér je celý natretý pri vysokej teplote tak z estetického dôvodu, ako aj z dôvodu dlhšej životnosti v priebehu rokov; na tento model, v skutočnosti alebo profesionál, je 15-ročná záruka.

Po troch rokoch je elektrický odsávač dymu úplne neporušený; s úplnou absenciou hrdze, čo umožňuje dlhú životnosť produktu v priebehu rokov.

Niektorí zákazníci nám posielajú referencie o elektrických odsávačoch dymu Gemi, ktoré fungujú aj po 30 rokoch.

Len s elektrickým odsávačom dymu Gemi si môžete konečne vychutnať svoj krb.

Gemi Elettronica je riešením na odstránenie dymu z komína v domácnosti. Nakupujte za výrobnú cenu priamo z našej webovej stránky.
https://youtu.be/irD3_g9hW3A

V rámci vesmíru Gemi s hrdosťou predstavujeme našu širokú škálu odsávačov dymu pre kachle,každý s jedinečnýmivlastnosťami, ktoré uspokoja rôzne potreby našich zákazníkov. Naša oddanosť k vynikajúcnostinás viedla k vytvoreniupestrej ponuky modelov, aby sme zabezpečili, že každý detail bol starostlivo navrhnutý aošetrený.

Odsávačepre kachle "základné": Tiracamino pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivéa efektívne riešenia,ponúkame našu líniu základných odsávačov pre kachle. Tieto modely boli navrhnuté s cieľomposkytnúť solídne výkonyza dostupnú cenu a zabezpečiť efektívne odstránenie dymu bez kompromisov sokvalitou.
Hlavné vlastnosti: 300 C°odsávanie, 3 roky záruka a 2500 M³/h odsávacia sila.

Odsávačepre kachle "profesionálne": Ak hľadáte profesionálne výkony,charakterizované ešte väčšousilou a spoľahlivosťou, naše profesionálne odsávače dymu sú ideálnou voľbou.
Hlavnévlastnosti: 700 C° odsávanie,6 rokov záruka a 3800 M³/h odsávacia sila.

Naša kolekcia sa rozširuje aj na rôzne odsávače vyrobené z kvalitných materiálov, ako jenerezová oceľ a meď.

Odsávačepre kachle"oceľ": Odsávače z nerezovej ocele zobrazujú modernú eleganciu a súnavrhnuté tak, abyodolali výzvam času, ponúkajúc efektívne odsávanie a sofistikovaný štýl.

Elektrickýodsávač dymu so 6rýchlosťami, navrhnutý úplne z nerezovej ocele Aisi 304. Vďaka svojej konštrukcii odolávakoroziám spôsobenýmatmosférickými podmienkami a morskou solou, čo zabezpečuje dlhšiu životnosť. Síla motora3800m³/h, možnosťinštalácie na akýkoľvek priemer komínového potrubia. Odolnosť odsávača dymu až do 700° vprípade požiaru.

Odsávače pre kachle"meď": Nadruhej strane odsávače z meďe nie len odzrkadľujú klasickú krásu, ale tiež sa môžu pochváliťvlastnosťami odolnostiv čase.
Elektrický odsávač dymu v meďovom komíne je špičkovým modelom elektrickýchodsávačov Gemi. Postavenýúplne z nerezovej ocele Aisi 304, aby odolal atmosférickým vplyvom a morskej soli. Dôkladnápozornosť venovaná ajestetike, vďaka medenej povrchovej úprave. Ako profesionálny model "čierna hlava"odsáva3800m³/h a odoláva až do700°. Riešenie problému s dymom zaručené. Ideálny pre kachle, kachle, grily, pece atď.Záruka na celú konštrukciuodsávača dymu na 10 rokov.

Kúpiť teraz!.