Elektrický plot: Ničia diviaky vašu zem? S Gemi teraz vyriešite svoj problém!

Elektrický plot: Ničia diviaky vašu zem? S Gemi teraz vyriešite svoj problém!

Elektrický ohradník Gemi reaguje na vašu potrebu čeliť deštruktívnej činnosti diviakov, ktoré ničia váš pozemok.

Prítomnosť diviakov predstavuje skutočný problém pre bezpečnosť na cestách aj pre poľnohospodárstvo, ktoré je jednou zo silných stránok našej ekonomiky.
Naša krajina je v skutočnosti veľmi známa veľkou prítomnosťou jedinečných produktov vo svete (produkty DOP a IGP): Vína, extra panenský olivový olej, aby sme vymenovali aspoň niektoré, ktoré dávajú možnosť pracovať mnohým spoločnostiam a ktoré sú vystavené riziku. problémom s výskytom diviakov.

Problém diviakov sa evidentne týka aj malých farmárov, ktorí na jeden záťah vidia zničené mesiace a mesiace tvrdej práce.

Riešením, ktoré Gemi Elettronica ponúka, je elektrický ohradník, ktorý zaručuje pevnú a bezpečnú ochranu pozemku.

Elektrický ohradník pre zvieratá v skutočnosti predstavuje „psychologickú“ bariéru, ktorá umožňuje zvieratám chovať sa v určitom priestore alebo mimo neho. Elektrický ohradník bol navrhnutý so zámerom vytvoriť bezpečnostnú situáciu: pre krajinu, pre človeka aj pre zvieratá samotné.

Konštrukcia elektrického ohradníka sa uskutočňuje pripojením zdroja energie k vodiču; Zo zdroja energie sa spúšťajú 2 vodiče: červený pripojený k elektrickému ohradníku a čierny na opačnej strane na uzemnenie. Uzemnenie je potrebné vykonať žltozeleným káblom pripojeným k 3 pozinkovaným stĺpom umiestneným 3 metre od seba a zasunutým do zeme v hĺbke 80 cm. Na opačnej strane k zemi, potom začneme s plotom, ktorý musí byť vykonaný v uzavretom okruhu. Tyče elektrického ohradníka musia byť medzi nimi umiestnené vo vzdialenosti 4/5 metra.

Gemi Elettronica pre elektrický ohradník myslela na každú potrebu, ktorú môže mať zákazník; v skutočnosti je dostupných niekoľko modelov Energiserov.

Vyrába ich Gemi:
E / 220 zdroj pre ploty napájané iba z 220 V siete

Ide o model s veľmi nízkou spotrebou energie, v skutočnosti sa odhaduje, že je to asi 6 W. Odporúča sa pre ploty v blízkosti 220 voltovej siete s predĺžením nepresahujúcim 2 km.
Extra silný E / 220 zdroj pre ploty napájané len z 220 V siete

Odporúča sa pre ploty v blízkosti 220 voltovej siete s predĺžením nepresahujúcim 7/8 km.
B12/2 zdroj napájaný 12V batériou

Je veľmi výkonný, s veľmi nízkou absorpciou, možno ho použiť s akoukoľvek 12V autobatériou. Pre tento typ energizéra sa odporúča použiť veľmi bežnú 12V 40AH autobatériu.

Zdroj B12 / 2 je možné kombinovať so solárnym panelom, ktorý funguje ako nabíjačka batérií, aby bolo možné zdroj energie používať bez prerušenia bez zásahu obsluhy.
9V / 220V zdroj energie

Batéria má tri rôzne výkony, ktoré umožňujú úsporu energie v malých plotoch. Je napájaný 9 V 90 Ah batériou a 220 V sieťou cez napájací zdroj.

Pri maximálnom výkone je možné oplotiť viac ako 10 hektárov pôdy. Pri napájaní 220 V je ešte výkonnejší a spotrebuje len 5 wattov elektriny.

Energizér Gemi pre elektrické ohradníky je vyrobený v súlade s európskou normou CEI EN 60335-2-76 špecifickou pre tento typ produktu.
Okrem Energizeru je potrebné použiť aj vodiaci drôt a izolátory pre drevené stĺpy (foto vľavo) alebo pre železné stĺpy (foto vpravo).
Pri problémoch s diviakmi je vhodné použiť 6 mm vodič, ktorý sa vyznačuje prítomnosťou 8 vodičov.

Je možné zvoliť 3 rôzne typy dĺžky drôtu podľa potreby (250m, 500m, 1000m).
Pre menšie zvieratá je naopak možné použiť 4 mm vodič, ktorý má vo vnútri 6 vodičov alebo 2,2 mm vodič, ktorý sa skladá zo 4 vodičov.

Všetky vodivé drôty majú medzi svojimi vlastnosťami vysokú pevnosť v ťahu a silnú odolnosť voči mrazu.
S elektrickým ohradníkom Gemi si môžete konečne oddýchnuť a naplno sa venovať svojej práci bez rizika, že ho zničia diviaky.

Problém diviakov je dnes bežným morom a riešenie predstavuje elektrický ohradník navrhnutý a predávaný spoločnosťou Gemi Elettronica.

Rozsah produktov elektrického ohradenia spoločnosti Gemi

V spoločnosti Gemi, našej spoločnosti, nájdete nielen široký výber vodičovpre elektrické ohradenie, ale aj široký výber elektrifikátorov, ponúkajúcich až 5rôznych typov, každý skonkrétnymi vlastnosťami a jedinečnými výhodami:

Elektrifikátory z 220V prúdu s dokonalým a bezpečným prevádzkovanímpre ohrady až do 5km;

Elektrifikátor z 220V prúdu s dokonalým a bezpečným prevádzkovanímpre ohrady až do 8 km;

Elektrifikátor z batérie 12V/220V s dokonalým a bezpečnýmprevádzkovaním pre ohrady až do5 km a 6J;

Elektrifikátor z batérie 12V/220V vybavený 2 batériami s dokonalým abezpečnýmprevádzkovaním pre ohrady až do 5 km a 6J;

Elektrifikátor z batérie 12V/220V s solárnym panelom s dokonalým abezpečnýmprevádzkovaním pre ohrady až do 5 km a 6J.

Navyše ponúkame široký sortiment vysokokvalitných elektrických drôtov a pások spolu sizolátormi navrhnutými preakýkoľvek typ podpory, ktorý si vyberiete pre svoje elektrické ohradenie:

Izolátory pre drevené stĺpy;

Izolátory pre železné stĺpy;

Izolátor s dvojitým hákom;

Skrutkovací a vyskrutkovací držiak pre izolátory stĺpov z dreva.

My v spoločnosti Gemi sa odlišujeme od konkurencie vďaka päťdesiatročnej skúsenosti v odvetvía schopnosti poskytovaťindividuálne riešenia pre špecifické potreby každého zákazníka. Naša starostlivosť ozákazníka je maniakálna,poskytujeme úplnú podporu od okamihu nákupu až po jeho vybavenie. Sme k dispozíciitelefonicky na +390287165556, prostredníctvom chatualeboe-mailom.

Výhody nákupu u Gemi

  1. Bezplatné vrátenie do 100 dní;
  2. Rýchla doprava po celom svete;
  3. Všetky produkty sú vyrábané nami v Taliansku z najvyššej kvality surovín;
  4. Všetky produkty spĺňajú právne bezpečnostné normy a sú certifikované;
  5. Máme viac ako 5000 recenzií na najväčšom portáli recenzií na svete: Trustpillot;
  6. Naša päťdesiatročná skúsenosť je úplne k dispozícii;
  7. Máme takmer 1000 videorecenzii na portáli Video recenzií TrustVideos, kde sú videásvedectvami používateľov.

Kúpiť teraz!.