Dymí váš krb? Komínový ventilátor Gemi je definitívnym riešením údenia v domácnosti

Dymí váš krb? Komínový ventilátor Gemi je definitívnym riešením údenia v domácnosti

Komínový ventilátor Gemi umožňuje úplné odstránenie dymu v dome.
Náš zákazník z videa ukazuje, ako komínový ventilátor Gemi dokáže potichu ťahať dym, čím úplne eliminuje jeho prítomnosť v dome a teda aj ním spôsobené nepríjemné adorácie.
Náš zákazník je maximálne spokojný a dôvod je z videa jasný: v dome sa už nedymí.

Môžeme vidieť prítomnosť regulátora otáčok komínového sťahováka, ktorý umožňuje zvoliť si takú silu sania, akú si najviac želáte.
Regulátor sa skladá zo 6-rýchlostného voliča, vypínača zapnutia / vypnutia a ochrannej poistky umiestnenej v strede. Rýchlosti regulátora je možné nastaviť od minimálne 1 do maximálne 6; zákazník ukazuje, ako komínový ventilátor Gemi dokonale plní svoju úlohu aj pri rýchlosti 1.

Hluk je v prvých otáčkach prakticky nulový a aj vo vyšších otáčkach je veľmi tichý. Jednoduchým otvorom v stene je schopný prejsť na balkón a napojiť regulátor na komínový ventilátor Gemi umiestnený na terase. Montáž je veľmi jednoduchá, zvládnete ju aj svojpomocne.

Na youtube sú k dispozícii aj videonávody týkajúce sa montáže

A ak sa obávate, že bude nasávať aj teplo z krbu, nebojte sa; Komínový ventilátor Gemi bol navrhnutý tak, aby nasával iba dym a vo všetkých ohľadoch reprodukoval prirodzený ťah chrípky.

Komínový ventilátor Gemi Copper je zobrazený na terase. Charakterizovaný krytom motora z nehrdzavejúcej ocele AISI 304; kryt motora je plechový, lakovaný epoxidovým práškom v tmavej medenej farbe s tepaným efektom, ktorý zaručuje odolnosť voči poveternostným vplyvom.
Nie náhodou je na medený komínový ventilátor Gemi poskytovaná záruka 15 rokov.
Vidíme ventilátor (vždy s rýchlosťou 1), ktorý beží perfektne a umožňuje úplne vyriešiť problém fajčenia v dome. Ventilátor vyrobený tiež z nehrdzavejúcej ocele AISI 304, jedinečný svojho druhu. Motor komínového ventilátora Gemi triedy h odolá 700 °C, takže ani v prípade požiaru dymovodu sa komínový ventilátor Gemi nevznieti. Prítomná je ochranná mriežka, ktorá je rovnako ako ventilátor odolný voči vysokým teplotám. Celá vonkajšia konštrukcia z nehrdzavejúcej ocele AISI 304 je pokovená pravou meďou a preto umožňuje okrem odolnosti voči vysokým teplotám aj odolnosť voči soli. Na základni namiesto toho vidíme, opäť v mede, nastaviteľné držiaky od minimálne 20x20 do maximálne 43x43 užitočné pre umiestnenie komínového ventilátora Gemi na dymovodu so štvorcovým alebo obdĺžnikovým výstupom (v prípade dymovodu je namiesto toho okrúhly , ak nám poskytnete meranie priemeru, môžeme poskytnúť okrúhly adaptér, ktorý vám umožní namontovať komínový ventilátor Gemi). Upozorňujeme na kondenzačnú skriňu, ktorá je u komínového ventilátora Gemi professional Copper umiestnená zvonka a z ktorej sa robí elektrická prípojka, ktorá vedie k regulátoru otáčok.

Výsledkom je plná spokojnosť nášho zákazníka.

Výsledok, ktorý možno dosiahnuť len vďaka komínovému ventilátoru Gemi, certifikovanému produktu, ktorý vydrží roky.

Len s komínovým ventilátorom Gemi odstránite problém s dymom v dome a konečne si vychutnáte svoj krb.

Gemi Elettronica so svojimi produktmi a jej personálom má hlavný cieľ vyriešiť problém fajčenia v domácnosti.

V rámci vesmíru Gemi s hrdosťou predstavujeme našu širokú škálu odsávačov dymu pre kachle,každý s jedinečnýmivlastnosťami, ktoré uspokoja rôzne potreby našich zákazníkov. Naša oddanosť k vynikajúcnostinás viedla k vytvoreniupestrej ponuky modelov, aby sme zabezpečili, že každý detail bol starostlivo navrhnutý aošetrený.

Odsávačepre kachle "základné": Tiracamino pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivéa efektívne riešenia,ponúkame našu líniu základných odsávačov pre kachle. Tieto modely boli navrhnuté s cieľomposkytnúť solídne výkonyza dostupnú cenu a zabezpečiť efektívne odstránenie dymu bez kompromisov sokvalitou.
Hlavné vlastnosti: 300 C°odsávanie, 3 roky záruka a 2500 M³/h odsávacia sila.

Odsávačepre kachle "profesionálne": Ak hľadáte profesionálne výkony,charakterizované ešte väčšousilou a spoľahlivosťou, naše profesionálne odsávače dymu sú ideálnou voľbou.
Hlavnévlastnosti: 700 C° odsávanie,6 rokov záruka a 3800 M³/h odsávacia sila.

Naša kolekcia sa rozširuje aj na rôzne odsávače vyrobené z kvalitných materiálov, ako jenerezová oceľ a meď.

Odsávačepre kachle"oceľ": Odsávače z nerezovej ocele zobrazujú modernú eleganciu a súnavrhnuté tak, abyodolali výzvam času, ponúkajúc efektívne odsávanie a sofistikovaný štýl.

Elektrickýodsávač dymu so 6rýchlosťami, navrhnutý úplne z nerezovej ocele Aisi 304. Vďaka svojej konštrukcii odolávakoroziám spôsobenýmatmosférickými podmienkami a morskou solou, čo zabezpečuje dlhšiu životnosť. Síla motora3800m³/h, možnosťinštalácie na akýkoľvek priemer komínového potrubia. Odolnosť odsávača dymu až do 700° vprípade požiaru.

Odsávače pre kachle"meď": Nadruhej strane odsávače z meďe nie len odzrkadľujú klasickú krásu, ale tiež sa môžu pochváliťvlastnosťami odolnostiv čase.
Elektrický odsávač dymu v meďovom komíne je špičkovým modelom elektrickýchodsávačov Gemi. Postavenýúplne z nerezovej ocele Aisi 304, aby odolal atmosférickým vplyvom a morskej soli. Dôkladnápozornosť venovaná ajestetike, vďaka medenej povrchovej úprave. Ako profesionálny model "čierna hlava"odsáva3800m³/h a odoláva až do700°. Riešenie problému s dymom zaručené. Ideálny pre kachle, kachle, grily, pece atď.Záruka na celú konštrukciuodsávača dymu na 10 rokov.

Kúpiť teraz!.