Problémy s dymom z komína: aké sú príčiny tohto problému?

Problémy s dymom z komína: aké sú príčiny tohto problému?

Poďme zistiť, ako vyriešiť problém dymu s komínom bezpečným a jednoduchým spôsobom bez štrukturálnych zmien komína ...

Hlavnými príčinami, ktoré ovplyvňujú správne fungovanie krbu je veľa, uvádzame tie najčastejšie:

dymovod nie je správne dimenzovaný;
studený neizolovaný dymovod;
komín s ohybmi;
nedostatok vzduchu v priestoroch;
protivietor;
zle vyrobený komín;
To sú len niektoré z problémov, ktoré ovplyvňujú správne fungovanie komína, k nim sa pridáva množstvo ďalších drobných, ktoré spolu sťažujú riešenie problému dymivosti z komína, napr.

tepelný pokles odvodený od teplotného rozdielu medzi vnútornou a vonkajšou stranou komína;
dynamická depresia, s ktorou vietor pôsobí priamo na komín, čo v skutočnosti spôsobuje poruchu systému ťahu;
K všetkým týmto problémom sa pridávajú problémy s umiestnením komína v najchladnejšej časti budovy alebo dokonca chrípka, ktorá prechádza mimo budovy ...

Bezpečným riešením, ktoré vám umožní definitívne vyriešiť problém s dymom z komína, kachlí, grilu, krbových kachlí, pece, je inštalácia elektrického komínového odsávača pár, ktorý zaručí stály ťah splodín bez rozptylu tepla.

Na rozdiel od toho, čo počujete od ľudí nepoznaných v tomto sektore, paradoxne, tradičný krb môže mať v niektorých momentoch aj nadmerný ťah, čo znamená rozptyl tepla.

Vďaka inštalácii komínového odsávača Gemi je ťah riadený a problém s dymením z komína je eliminovaný: už nebudeme mať náhle poklesy ťahu a dokonca ani nadmerné sanie ako vďaka dodávanej riadiacej jednotke, ktorá umožňuje pomocou voliča na nájdenie optimálnej rýchlosti získate konštantný ťah bez straty tepla.

Ďalej vďaka montáži komínového ventilátora Gemi už nebudeme mať problémy s hlukom.
V skutočnosti zo štúdie výskumného centra Gemi vyplýva, že krb, ktorý funguje 8 mesiacov v roku bez odsávačky, ktorá riadi odsávanie, rozptýli pri riadení ťahu o 30 percent viac energie ako krb s nútenou elektrickou odsávačkou. neustále bez vzostupov a pádov.

Odsávací ventilátor Gemi je najvýkonnejší na trhu, dosahuje až 3800 m / kubickú hodinu, čo umožňuje vyriešiť problém dymivosti z komína pri najnižších otáčkach, eliminovať hluk a získať vynikajúce odsávanie už pri prvej rýchlosti.
Odsávač Gemi má ako jediný patentovaný motor v triede H s ochranou izolácie vinutia motora v keramickom vlákne, to umožňuje ochranu motora aj v prípade požiaru v dymovode.

Komínový ventilátor Gemi je jediný svojho druhu. V priebehu rokov sa mnoho spoločností pokúšalo skopírovať systém ochrany motora pomocou nečestných systémov, ako je vloženie sklenených vlákien okolo motora, čím sa situácia ešte zhoršila. To v skutočnosti neumožňuje správne vychladnutie motora a silne ovplyvňuje jeho prevádzku pri vysokých teplotách.

Odsávač Gemi rieši všetky problémy súvisiace so zlým ťahom komína a neutralizuje všetky možné problémy.

Inštalácia digestora Gemi vám umožní znovu objaviť potešenie z používania krbu bez problémov s dymom.

Objavte náš rad produktov a vyriešte svoje problémy s ťahom komína už teraz!

Elektrické komínové ventilátory Gemi vám pomôžu zlepšiť ťah, čím sa problém dymenia z komína stane starou spomienkou.
Komínový ventilátor profesionálny medený model

Certifikovaný výrobok v súlade so zákonom

10 ročná záruka

VYSÁVANIE 3800 M³/h

MOTOR GEMI TRIEDY H ODOLNÁ DO 700 C °

6-RÝCHLOSTNÝ REGULÁTOR

V rámci vesmíru Gemi s hrdosťou predstavujeme našu širokú škálu odsávačov dymu pre kachle,každý s jedinečnýmivlastnosťami, ktoré uspokoja rôzne potreby našich zákazníkov. Naša oddanosť k vynikajúcnostinás viedla k vytvoreniupestrej ponuky modelov, aby sme zabezpečili, že každý detail bol starostlivo navrhnutý aošetrený.

Odsávačepre kachle "základné": Tiracamino pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivéa efektívne riešenia,ponúkame našu líniu základných odsávačov pre kachle. Tieto modely boli navrhnuté s cieľomposkytnúť solídne výkonyza dostupnú cenu a zabezpečiť efektívne odstránenie dymu bez kompromisov sokvalitou.
Hlavné vlastnosti: 300 C°odsávanie, 3 roky záruka a 2500 M³/h odsávacia sila.

Odsávačepre kachle "profesionálne": Ak hľadáte profesionálne výkony,charakterizované ešte väčšousilou a spoľahlivosťou, naše profesionálne odsávače dymu sú ideálnou voľbou.
Hlavnévlastnosti: 700 C° odsávanie,6 rokov záruka a 3800 M³/h odsávacia sila.

Naša kolekcia sa rozširuje aj na rôzne odsávače vyrobené z kvalitných materiálov, ako jenerezová oceľ a meď.

Odsávačepre kachle"oceľ": Odsávače z nerezovej ocele zobrazujú modernú eleganciu a súnavrhnuté tak, abyodolali výzvam času, ponúkajúc efektívne odsávanie a sofistikovaný štýl.

Elektrickýodsávač dymu so 6rýchlosťami, navrhnutý úplne z nerezovej ocele Aisi 304. Vďaka svojej konštrukcii odolávakoroziám spôsobenýmatmosférickými podmienkami a morskou solou, čo zabezpečuje dlhšiu životnosť. Síla motora3800m³/h, možnosťinštalácie na akýkoľvek priemer komínového potrubia. Odolnosť odsávača dymu až do 700° vprípade požiaru.

Odsávače pre kachle"meď": Nadruhej strane odsávače z meďe nie len odzrkadľujú klasickú krásu, ale tiež sa môžu pochváliťvlastnosťami odolnostiv čase.
Elektrický odsávač dymu v meďovom komíne je špičkovým modelom elektrickýchodsávačov Gemi. Postavenýúplne z nerezovej ocele Aisi 304, aby odolal atmosférickým vplyvom a morskej soli. Dôkladnápozornosť venovaná ajestetike, vďaka medenej povrchovej úprave. Ako profesionálny model "čierna hlava"odsáva3800m³/h a odoláva až do700°. Riešenie problému s dymom zaručené. Ideálny pre kachle, kachle, grily, pece atď.Záruka na celú konštrukciuodsávača dymu na 10 rokov.

Kúpiť teraz!.