Elektrický ohradník pre zvieratá: ako ho postaviť rýchlo, bezpečne a efektívne

Elektrický ohradník pre zvieratá: ako ho postaviť rýchlo, bezpečne a efektívne

Elektrický ohradník je v priebehu rokov využívaným nástrojom vďaka svojej všestrannosti.

V skutočnosti môže byť elektrický ohradník postavený na ochranu vašej záhrady, aby sa do nej nedostala divá zver, alebo na starostlivosť o vaše vlastné zvieratá.

Problém invázie divých zvierat do záhrady je v súčasnosti veľmi častým problémom; V skutočnosti je na dennom poriadku ničenie úrody v malých záhradách aj úrode veľkých fariem v dôsledku invázie diviakov.

Ďalšími divými zvieratami okrem diviakov, preslávených tým, že spôsobujú škody v poľnohospodárstve, sú určite líšky, dikobrazy či srnky. Je to mor, ktorý spôsobuje značné škody celej ekonomike, a to poľnohospodárskej, ktorá je rozhodujúca pre rovnováhu našej krajiny.

Sú takí, ktorí by si mohli myslieť, že tento problém vyriešia postavením klasických plotov s plastovými sieťkami, no zvieratá, ako sú diviaky, tieto triky určite nezastavia, pretože môžu samotnú sieť vyhrabať alebo prepichnúť. Pred týmito zvieratami sa môžete brániť iba vytvorením elektrického ohradníka. To isté platí, ak chcete vo vymedzenom priestore chovať hospodárske zvieratá, ako sú kravy, kone, poníky, ovce, sliepky alebo ošípané.

Obidve akcie, teda ochrana priestoru pred vniknutím alebo stráženie priestoru z východu, je možné realizovať výstavbou elektrického ohradníka.

Materiály na stavbu správneho elektrického ohradníka sú rôzne, ale určite môžeme povedať, že niektoré možno definovať ako „nevyhnutné“.

Medzi materiálmi potrebnými na stavbu elektrického ohradníka na ochranu vašej záhrady alebo na opateru vašich zvierat máme napájač, ktorý má za úlohu napájať samotný ohradník, vodičový drôt, ktorým je elektrický ohradník vytvorený a izolátory. , ktoré majú za úlohu izolovať elektrický tok od stĺpov, ktoré budú použité na zhotovenie elektrického ohradníka.

Okrem vyššie uvedených materiálov existujú aj iné, aj keď veľmi dôležité, ktoré majú rôzne funkcie. Jednou z nich je súprava pre izolované priechody s elektrifikovanou pružinou a izolovanou rukoväťou, prípadne kríženie kábla v prípade potreby zhotovenia podzemného priechodu a iné.

Gemi Elettronica je schopná poskytnúť všetky materiály užitočné na vytvorenie správneho a predovšetkým funkčného elektrického ohradníka (ako ukazuje video recenzia jedného z našich zákazníkov).
Energizéry pre elektrické ohradníky sú dostupné v 220V prúdových modeloch aj v modeli s dvojitým napájaním (220V prúd alebo 12V batéria).

Výber drôtu sa namiesto toho mení podľa dôvodu, pre ktorý je ohradník vyrobený: ak je oplotenie postavené na obranu proti diviakom, ideálny je prierez 6 mm², ak sa namiesto neho má vytvoriť elektrický ohradník na ochranu hospodárskych zvierat. môžete si vybrať 2,2 mm² alebo 4 mm².

Na druhej strane pre izolátory sú k dispozícii ako skrutky pre drevené stĺpy, tak aj tie pre železné stĺpy, oba s unikátnymi vlastnosťami vo svete.

Gemi Elettronica má za sebou dlhú históriu vo svete elektrických ohradníkov, jej produkty sú certifikované podľa zákona a jednoznačne vyrobené v Taliansku.

Gemi Elettronica je tým najlepším riešením na vybudovanie elektrického ohradníka na ochranu záhrady alebo na opateru vašich zvierat!

Rozsah produktov elektrického ohradenia spoločnosti Gemi

V spoločnosti Gemi, našej spoločnosti, nájdete nielen široký výber vodičovpre elektrické ohradenie, ale aj široký výber elektrifikátorov, ponúkajúcich až 5rôznych typov, každý skonkrétnymi vlastnosťami a jedinečnými výhodami:

Elektrifikátory z 220V prúdu s dokonalým a bezpečným prevádzkovanímpre ohrady až do 5km;

Elektrifikátor z 220V prúdu s dokonalým a bezpečným prevádzkovanímpre ohrady až do 8 km;

Elektrifikátor z batérie 12V/220V s dokonalým a bezpečnýmprevádzkovaním pre ohrady až do5 km a 6J;

Elektrifikátor z batérie 12V/220V vybavený 2 batériami s dokonalým abezpečnýmprevádzkovaním pre ohrady až do 5 km a 6J;

Elektrifikátor z batérie 12V/220V s solárnym panelom s dokonalým abezpečnýmprevádzkovaním pre ohrady až do 5 km a 6J.

Navyše ponúkame široký sortiment vysokokvalitných elektrických drôtov a pások spolu sizolátormi navrhnutými preakýkoľvek typ podpory, ktorý si vyberiete pre svoje elektrické ohradenie:

Izolátory pre drevené stĺpy;

Izolátory pre železné stĺpy;

Izolátor s dvojitým hákom;

Skrutkovací a vyskrutkovací držiak pre izolátory stĺpov z dreva.

My v spoločnosti Gemi sa odlišujeme od konkurencie vďaka päťdesiatročnej skúsenosti v odvetvía schopnosti poskytovaťindividuálne riešenia pre špecifické potreby každého zákazníka. Naša starostlivosť ozákazníka je maniakálna,poskytujeme úplnú podporu od okamihu nákupu až po jeho vybavenie. Sme k dispozíciitelefonicky na +390287165556, prostredníctvom chatualeboe-mailom.

Výhody nákupu u Gemi

  1. Bezplatné vrátenie do 100 dní;
  2. Rýchla doprava po celom svete;
  3. Všetky produkty sú vyrábané nami v Taliansku z najvyššej kvality surovín;
  4. Všetky produkty spĺňajú právne bezpečnostné normy a sú certifikované;
  5. Máme viac ako 5000 recenzií na najväčšom portáli recenzií na svete: Trustpillot;
  6. Naša päťdesiatročná skúsenosť je úplne k dispozícii;
  7. Máme takmer 1000 videorecenzii na portáli Video recenzií TrustVideos, kde sú videásvedectvami používateľov.

Kúpiť teraz!.