Problém dymu s komínovým prieduchom so zakrivenými alebo vodorovnými časťami.

Problém dymu s komínovým prieduchom so zakrivenými alebo vodorovnými časťami.

Štruktúra domov často neumožňuje konštrukciu komína s vertikálnym prieduchom.
V niektorých prípadoch, ak chcete vychutnať čaro krásneho krbu, ste nútení použiť komíny s oblúkmi a niekedy dokonca aj vodorovnými časťami.

Komínové prieduchy s oblúkmi alebo dokonca vodorovnými časťami nevyhnutne spôsobujú suboptimálny ťah dymu z krbu.
Je zrejmé, že vodorovný alebo zakrivený komínový prieduch by mohol z fyzikálnych dôvodov predstavovať mnoho ťažkostí pri ťahu dymu v porovnaní s úplne vertikálnym prieduchom (ktorý môže mať tiež problémy s ťahom, ale úplne iného druhu).

Niektorí by mohli myslieť, že riešením je renovovať dom, presunúť celý krb a upraviť prieduch. Ale to by nezaručovalo isté riešenie, pretože problém s dymom z krbu by mohol vyplynúť aj z iných faktorov, jediná istota by bola významná investícia času a peňazí.

Rýchle a ekonomické riešenie na odstránenie problému so dymom z krbu je nainštalovať nútený ťahový motor.

Elektrický odsávač dymu pre krb je nástroj, ktorý umožňuje riešiť problém s dymom v prieduchu aj v prípade, že má oblúky alebo je vodorovný.
Náš zákazník jasne ukazuje, ako aj pri rýchlosti 3 je ťah jeho prieduchu vynikajúci.

Elektrický odsávač dymu pre krb od Gemi je charakterizovaný regulátorom rýchlosti, ktorý vám umožňuje vybrať si variabilný výkon od minima 1 po maximum 6. Môžeme si všimnúť, ako aj keď je elektrický odsávač dymu od Gemi nastavený na tretiu rýchlosť, neexistuje žiadny hluk vnútri bytu.

Prieduch v otázke je dokonale vodorovný po prvých 6 metroch a len s elektrickým odsávačom dymu od Gemi je možné dosiahnuť takýto uspokojivý výsledok.
Do domu nevniká žiadny dym, napriek všetkým fyzikálnym zákonitostiam, dokonca aj pri studenom krbu je ťah elektrického odsávača dymu od Gemi pre krb úplne efektívny.

Bez elektrického odsávača dymu by sa normálne odsávanie dymu nikdy nemohlo uskutočniť.

Od roku 1983 je spoločnosť Gemi Elettronica svetovým lídrom v odsávačoch dymu pre krb, cieľom stanoveným pri jej založení bolo vyriešiť problém s dymom v dome pre každého a s akýmkoľvek tvarom prieduchu. Silné vetry, dlhé prieduchy, krátke prieduchy alebo, ako v tomto prípade, dokonca vodorovné prieduchy nebránia vynikajúcej práci vykonávanej elektrickým odsávačom dymu od Gemi.

Vnútorne sa prieduch po oblúku zvyšuje ďalších 5/6 metrov, kým nedosiahne výstup, ktorý je v tomto prípade okrúhly.
Gemi Elettronica vám umožňuje umiestniť okrúhle adaptéry užitočné pre prieduchy s okrúhlym výstupom alebo nastaviteľné závesy vhodné pre tie s obdĺžnikovým prieduchom. Celkovo je prieduch, medzi vodorovnými, vertikálnymi a zakrivenými časťami, takmer 11 metrov vysoký a elektrický odsávač dymu od Gemi pre krb nemá žiadne ťažkosti pri plnení úlohy, pre ktorú bol navrhnutý.

L’aspirafumo elettrico della Gemi Elettronica je jediný schopný umožniť správne ťahanie vodorovného prieduchu.

Vyberte si svoj ideálny model a zakúpte priamo z: /7119-aspiratori

V rámci vesmíru Gemi s hrdosťou predstavujeme našu širokú škálu odsávačov dymu pre kachle,každý s jedinečnýmivlastnosťami, ktoré uspokoja rôzne potreby našich zákazníkov. Naša oddanosť k vynikajúcnostinás viedla k vytvoreniupestrej ponuky modelov, aby sme zabezpečili, že každý detail bol starostlivo navrhnutý aošetrený.

Odsávačepre kachle "základné": Tiracamino pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivéa efektívne riešenia,ponúkame našu líniu základných odsávačov pre kachle. Tieto modely boli navrhnuté s cieľomposkytnúť solídne výkonyza dostupnú cenu a zabezpečiť efektívne odstránenie dymu bez kompromisov sokvalitou.
Hlavné vlastnosti: 300 C°odsávanie, 3 roky záruka a 2500 M³/h odsávacia sila.

Odsávačepre kachle "profesionálne": Ak hľadáte profesionálne výkony,charakterizované ešte väčšousilou a spoľahlivosťou, naše profesionálne odsávače dymu sú ideálnou voľbou.
Hlavnévlastnosti: 700 C° odsávanie,6 rokov záruka a 3800 M³/h odsávacia sila.

Naša kolekcia sa rozširuje aj na rôzne odsávače vyrobené z kvalitných materiálov, ako jenerezová oceľ a meď.

Odsávačepre kachle"oceľ": Odsávače z nerezovej ocele zobrazujú modernú eleganciu a súnavrhnuté tak, abyodolali výzvam času, ponúkajúc efektívne odsávanie a sofistikovaný štýl.

Elektrickýodsávač dymu so 6rýchlosťami, navrhnutý úplne z nerezovej ocele Aisi 304. Vďaka svojej konštrukcii odolávakoroziám spôsobenýmatmosférickými podmienkami a morskou solou, čo zabezpečuje dlhšiu životnosť. Síla motora3800m³/h, možnosťinštalácie na akýkoľvek priemer komínového potrubia. Odolnosť odsávača dymu až do 700° vprípade požiaru.

Odsávače pre kachle"meď": Nadruhej strane odsávače z meďe nie len odzrkadľujú klasickú krásu, ale tiež sa môžu pochváliťvlastnosťami odolnostiv čase.
Elektrický odsávač dymu v meďovom komíne je špičkovým modelom elektrickýchodsávačov Gemi. Postavenýúplne z nerezovej ocele Aisi 304, aby odolal atmosférickým vplyvom a morskej soli. Dôkladnápozornosť venovaná ajestetike, vďaka medenej povrchovej úprave. Ako profesionálny model "čierna hlava"odsáva3800m³/h a odoláva až do700°. Riešenie problému s dymom zaručené. Ideálny pre kachle, kachle, grily, pece atď.Záruka na celú konštrukciuodsávača dymu na 10 rokov.

Kúpiť teraz!.