Problémy s dymom z komína: Čo spôsobuje túto nepríjemnosť?

Problémy s dymom z komína: Čo spôsobuje túto nepríjemnosť?

Zistite, ako bezpečne a jednoducho vyriešiť problém so sadou z komína bez toho, aby ste robili štrukturálne zmeny na komíne...

Hlavné príčiny, ktoré ohrozujú správne fungovanie komína, sú rôznorodé, vymenúme tie najčastejšie:

  • Nesprávne rozmerovaný komín;
  • Neizolovaný studený komín;
  • Komín s ohybmi;
  • Nedostatok vzduchu vo vnútri priestorov;
  • Odvialo prúd vzduchu;
  • Zle postavený komín;

Tieto sú len niektoré z problémov, ktoré ovplyvňujú správne fungovanie komína, ktorým sa pridáva množstvo ďalších menších problémov, ktoré spolu utvárajú zložitú situáciu pri riešení problému so sadou z komína, napríklad:

  • Tepelná depresia, vyplývajúca zo zmeny teploty medzi vnútrom a vonkom komína;
  • Dynamická depresia, pri ktorej vietor priamo ovplyvňuje komín a spôsobuje poruchy systému;

Okrem týchto problémov sa vyskytujú problémy týkajúce sa umiestnenia komína v najchladnejšej oblasti budovy, alebo dokonca komín prechádzajúci vonkajšou časťou budovy...

Bezpečné riešenie, ktoré vám umožní definitívne vyriešiť problém so sadou z komína, sporákom, grilom, teplovzdušnou pecou, pecou, je inštalácia elektrického ventilátora na komín, ktorý zabezpečuje neustály ťah bez tepelných strát.

Naproti tomu čo počuť od laikov v oblasti, paradoxne bežný komín môže mať niekedy nadbytočný ťah, čo znamená stratu tepla.

Vďaka inštalácii ventilátora na komín od značky GEMI ELETTRONICA je ťah kontrolovaný a problém so sadou z komína zmizne: už nebudú prudké poklesy ťahu a ani nadmerné nasávanie, pretože vďaka poskytnutej centrálnej jednotke, ktorá umožňuje cez selektor nájsť optimálnu rýchlosť, sa dosiahne neustály ťah bez strát tepla.

Ďalej, vďaka inštalácii ventilátora od GEMI už nebudú žiadne problémy so hlukom. Skutočne podľa štúdie uskutočnenej výskumným centrom GEMI komín, ktorý funguje 8 mesiacov v roku bez riadiaceho ventilátora, rozptyluje o 30 percent viac energie ako komín so silovým elektrickým ventilátorom, pretože ťah je neustále kontrolovaný bez výkyvov.

Elektrický ventilátor od GEMI ventilátor je najvýkonnejší na trhu, dosahujúci až 3800 kubických metrov za hodinu, čo umožňuje riešiť problém so sadou z komína pri nižších rýchlostiach, znižujúc hluk a dosahujúc vynikajúci ťah dokonca aj na prvej rýchlosti.

Výrobok od GEMI je jediný, ktorý má patentovaný motor v triede H s ochranou izolácie motorového vinutia z fibroceramiku, čo umožňuje chrániť motor aj v prípade požiaru komína.

GEMI ventilátor je unikátny. Niekoľko rokov sa mnohým spoločnostiam pokúšalo napodobniť systém ochrany motora so zlyhanými systémami ako je vloženie sklených vlákien okolo motora, čím sa ešte viac zhoršila situácia. To totiž neumožňuje motoru správne sa chladiť a silno ovplyvňuje jeho prevádzku pri vysokých teplotách.

GEMI ventilátor rieši všetky problémy s nedostatočným ťahom komína tým, že neutralizuje všetky možné problémy.

Inštaláciou GEMI ventilátora vám umožní znovu objaviť radosť z využívania komína bez problémov so sadou.

Objavte našu škálu produktov a vyriešte problémy s ťahom vášho komína ešte dnes!

Gemi elektrické ventilátory pomôžu zlepšiť ťah, čím problém so sadou z komína sa stane minulosťou.

VENTILÁTOR NA KOMÍN Z MĚDI

Výrobok certifikovaný zákonom

10-ročná záruka

ŤAH 3800 M³/h

MOTOR GEMI TRIEDY H, ODOLÁ DO 700°C

REGULÁTOR SO 6 RÝCHLOSTAMI

V rámci vesmíru Gemi s hrdosťou predstavujeme našu širokú škálu odsávačov dymu pre kachle,každý s jedinečnýmivlastnosťami, ktoré uspokoja rôzne potreby našich zákazníkov. Naša oddanosť k vynikajúcnostinás viedla k vytvoreniupestrej ponuky modelov, aby sme zabezpečili, že každý detail bol starostlivo navrhnutý aošetrený.

Odsávačepre kachle "základné": Tiracamino pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivéa efektívne riešenia,ponúkame našu líniu základných odsávačov pre kachle. Tieto modely boli navrhnuté s cieľomposkytnúť solídne výkonyza dostupnú cenu a zabezpečiť efektívne odstránenie dymu bez kompromisov sokvalitou.
Hlavné vlastnosti: 300 C°odsávanie, 3 roky záruka a 2500 M³/h odsávacia sila.

Odsávačepre kachle "profesionálne": Ak hľadáte profesionálne výkony,charakterizované ešte väčšousilou a spoľahlivosťou, naše profesionálne odsávače dymu sú ideálnou voľbou.
Hlavnévlastnosti: 700 C° odsávanie,6 rokov záruka a 3800 M³/h odsávacia sila.

Naša kolekcia sa rozširuje aj na rôzne odsávače vyrobené z kvalitných materiálov, ako jenerezová oceľ a meď.

Odsávačepre kachle"oceľ": Odsávače z nerezovej ocele zobrazujú modernú eleganciu a súnavrhnuté tak, abyodolali výzvam času, ponúkajúc efektívne odsávanie a sofistikovaný štýl.

Elektrickýodsávač dymu so 6rýchlosťami, navrhnutý úplne z nerezovej ocele Aisi 304. Vďaka svojej konštrukcii odolávakoroziám spôsobenýmatmosférickými podmienkami a morskou solou, čo zabezpečuje dlhšiu životnosť. Síla motora3800m³/h, možnosťinštalácie na akýkoľvek priemer komínového potrubia. Odolnosť odsávača dymu až do 700° vprípade požiaru.

Odsávače pre kachle"meď": Nadruhej strane odsávače z meďe nie len odzrkadľujú klasickú krásu, ale tiež sa môžu pochváliťvlastnosťami odolnostiv čase.
Elektrický odsávač dymu v meďovom komíne je špičkovým modelom elektrickýchodsávačov Gemi. Postavenýúplne z nerezovej ocele Aisi 304, aby odolal atmosférickým vplyvom a morskej soli. Dôkladnápozornosť venovaná ajestetike, vďaka medenej povrchovej úprave. Ako profesionálny model "čierna hlava"odsáva3800m³/h a odoláva až do700°. Riešenie problému s dymom zaručené. Ideálny pre kachle, kachle, grily, pece atď.Záruka na celú konštrukciuodsávača dymu na 10 rokov.

Kúpiť teraz!.