Prečo inštalovať komín namiesto stavby?

Prečo inštalovať komín namiesto stavby?

Vo väčšine domov sú strechy nazývané komíny často postavené na koncovkách dymovodov.

Tieto komíny sú postavené s cieľom plniť rôzne funkcie a sú schopné riešiť rôzne kritické problémy.

Medzi bežné problémy dymovodov, ktoré by sa snáď podarilo vyriešiť výstavbou komína, patrí určite vsakovanie vody v prípade dažďa a silného vetra alebo vniknutie vtákov zo strechy do samotného dymovodu. . alebo na čisto estetickú otázku.

Najčastejšie používané klasické komíny sú určite tie murované alebo oceľové. Avšak aj napriek výstavbe týchto komínov, ktoré sú niekedy veľmi nákladné, nie je zaručené skutočné riešenie vyššie uvedených problémov. Klasické komíny totiž problém zadymenia a zlého ťahu komína neovplyvňujú.

V skutočnosti, ak krb dymí preto, že vonku príliš fúka vietor alebo má chrípka ohyby, či z mnohých iných dôvodov, klasický komínový ventilátor tento problém vôbec nerieši.

Riešením, ktoré je potrebné prijať na vyriešenie problému dymu z komína, je inštalácia elektrického odsávača dymu na strechu pri výstupe z chrípky, nazývaného aj nasávací komín.

Gemi Elettronica ponúka rôzne modely elektrických odsávačov dymu; s rôznymi charakteristikami ako je sací výkon, odolnosť voči vysokým teplotám, roky záruky a materiál použitý na ich konštrukciu.

Gemi Elettronica sa snaží pozitívne reagovať na akúkoľvek potrebu a je schopná poskytnúť dvojité riešenie: elektrický odsávač dymu vo vnútri komína.

Komínový ventilátor navrhnutý Gemi Elettronica sa líši od klasických murovaných alebo oceľových komínových ventilátorov, pretože ide o žiaruvzdorný hlinený komín.
Tento materiál je ideálny pre dymovod, pretože je odolný nielen voči atmosférickým vplyvom, ale aj teplu.

Toto riešenie má teda dvojitú výhodu: estetickú vďaka použitiu moderného komínového ventilátora a funkčnú s vyriešením problému zadymenia vďaka elektrickému odsávaču dymu.

Elektrický odsávač dymu má aj mriežku na ochranu vtákov z elektricky zváranej ocele a vďaka svojej štruktúre zabraňuje vniknutiu vody.

Hlinený komínový ventilátor Gemi Elettronica nevyžaduje pri montáži žiadne lepidlo a vyznačuje sa predovšetkým systémom otvárania zhora, ktorý umožňuje jednoduchú demontáž a demontáž konštrukcie s možnosťou zásahu pri akomkoľvek údržbovom zásahu.

Gemi Elettronica je preto schopná reagovať na akúkoľvek potrebu, či už estetickú alebo konkrétne riešiteľnú, týkajúcu sa problémov, ktoré krb môže mať.

V rámci vesmíru Gemi s hrdosťou predstavujeme našu širokú škálu odsávačov dymu pre kachle,každý s jedinečnýmivlastnosťami, ktoré uspokoja rôzne potreby našich zákazníkov. Naša oddanosť k vynikajúcnostinás viedla k vytvoreniupestrej ponuky modelov, aby sme zabezpečili, že každý detail bol starostlivo navrhnutý aošetrený.

Odsávačepre kachle "základné": Tiracamino pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivéa efektívne riešenia,ponúkame našu líniu základných odsávačov pre kachle. Tieto modely boli navrhnuté s cieľomposkytnúť solídne výkonyza dostupnú cenu a zabezpečiť efektívne odstránenie dymu bez kompromisov sokvalitou.
Hlavné vlastnosti: 300 C°odsávanie, 3 roky záruka a 2500 M³/h odsávacia sila.

Odsávačepre kachle "profesionálne": Ak hľadáte profesionálne výkony,charakterizované ešte väčšousilou a spoľahlivosťou, naše profesionálne odsávače dymu sú ideálnou voľbou.
Hlavnévlastnosti: 700 C° odsávanie,6 rokov záruka a 3800 M³/h odsávacia sila.

Naša kolekcia sa rozširuje aj na rôzne odsávače vyrobené z kvalitných materiálov, ako jenerezová oceľ a meď.

Odsávačepre kachle"oceľ": Odsávače z nerezovej ocele zobrazujú modernú eleganciu a súnavrhnuté tak, abyodolali výzvam času, ponúkajúc efektívne odsávanie a sofistikovaný štýl.

Elektrickýodsávač dymu so 6rýchlosťami, navrhnutý úplne z nerezovej ocele Aisi 304. Vďaka svojej konštrukcii odolávakoroziám spôsobenýmatmosférickými podmienkami a morskou solou, čo zabezpečuje dlhšiu životnosť. Síla motora3800m³/h, možnosťinštalácie na akýkoľvek priemer komínového potrubia. Odolnosť odsávača dymu až do 700° vprípade požiaru.

Odsávače pre kachle"meď": Nadruhej strane odsávače z meďe nie len odzrkadľujú klasickú krásu, ale tiež sa môžu pochváliťvlastnosťami odolnostiv čase.
Elektrický odsávač dymu v meďovom komíne je špičkovým modelom elektrickýchodsávačov Gemi. Postavenýúplne z nerezovej ocele Aisi 304, aby odolal atmosférickým vplyvom a morskej soli. Dôkladnápozornosť venovaná ajestetike, vďaka medenej povrchovej úprave. Ako profesionálny model "čierna hlava"odsáva3800m³/h a odoláva až do700°. Riešenie problému s dymom zaručené. Ideálny pre kachle, kachle, grily, pece atď.Záruka na celú konštrukciuodsávača dymu na 10 rokov.

Kúpiť teraz!.