Máte problém s dymom vo vašej pizzerii? Tu máte dôsledky a riešenia

Máte problém s dymom vo vašej pizzerii? Tu máte dôsledky a riešenia

Jednou z najväčších kulinárskych vášní v Taliansku a vo svete je určite Pizza.
Okrem toho, že pizza a večer v pizzerii sú tradíciou talianskeho pôvodu, sú aj chvíľou agregácie a spoločenskosti, ktorá nie je ľahostajná pre tých, ktorí chcú stráviť večer v spoločnosti priateľov a príbuzných.

Kto nikdy nešiel s priateľmi do pizzerie povzbudiť svoj obľúbený tím? Alebo na rande s priateľkou či priateľom? Alebo jednoducho stráviť iný večer s rodinou?
Pri týchto príležitostiach však dôjde k nevhodnej situácii, a to k zadymeniu v pizzerii. mali by ste nainštalovať odsávač dymu.
V mnohých prípadoch, či už ide o pece na drevo alebo elektrické pece, sa totiž v pizzerii môže stať, že sa nachádzate v prostredí s prebytkom dymu.
Fajčenie v pizzerii je problém, ktorý postihuje predovšetkým zákazníkov pizzerií, ktorí sa vracajú domov s oblečením nasiaknutým dymom; čo však ovplyvňuje aj imidž samotnej pizzerie.
V skutočnosti je dobre známe, akú dôležitosť môžu recenzie zákazníkov hrať pre pizzérie. Negatívna recenzia spôsobená prítomnosťou dymu v pizzerii môže viesť k strate akýchkoľvek ďalších nových budúcich zákazníkov.
Problém je menej viditeľný pre tých, ktorí majú možnosť nechať svojich zákazníkov sedieť vonku alebo v oddelenom prostredí vzhľadom na umiestnenie rúry. Nie každý má túto možnosť; ale aj tí, ktorí to majú a majú problém s fajčením vo svojej pizzerii, by sa mali prikloniť k jeho riešeniu, aby to uľahčili kuchárom pizze a celému personálu, ktorý v pizzerii pracuje.
Dym z pece v pizzerii môže byť veľmi intenzívny vzhľadom na potrebu mať vždy otvorený plameň, vhodný na primerané a rýchle uvarenie pizze.
Jediným platným riešením na vyriešenie problému s dymom v pizzerii je inštalácia elektrického odsávača dymu.
Elektrický odsávač dymu s núteným motorom je jediným nástrojom schopným odsávať všetok dym generovaný pecou pizzerie.
Gemi Elettronica dáva možnosť širokého výberu medzi rôznymi modelmi odsávačov dymu.
Ideálnym odsávačom dymu pre pizzérie Gemi Elettronica je profesionálny model, ktorý zaručuje sací výkon 3800 metrov kubických za hodinu a odolnosť voči vysokým teplotám 700 stupňov.
Elektrický odsávač dymu Gemi je vybavený 6-stupňovým regulátorom, pomocou ktorého si môžete meniť sací výkon podľa svojich potrieb.
Ak vlastníte pizzeriu, s malými nákladmi si môžete zakúpiť elektrický odsávač dymu Gemi Elettronica a jednoducho vyriešiť všetky problémy súvisiace s údením v pizzerii!

Elektrický odsávač dymu Gemi Elettronica je 100% produkt vyrobený v Taliansku, rovnako ako pizza: talianska dokonalosť.
Nakupujte online priamo na: /182-chimney-fan-professional-steel-model

V rámci vesmíru Gemi s hrdosťou predstavujeme našu širokú škálu odsávačov dymu pre kachle,každý s jedinečnýmivlastnosťami, ktoré uspokoja rôzne potreby našich zákazníkov. Naša oddanosť k vynikajúcnostinás viedla k vytvoreniupestrej ponuky modelov, aby sme zabezpečili, že každý detail bol starostlivo navrhnutý aošetrený.

Odsávačepre kachle "základné": Tiracamino pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivéa efektívne riešenia,ponúkame našu líniu základných odsávačov pre kachle. Tieto modely boli navrhnuté s cieľomposkytnúť solídne výkonyza dostupnú cenu a zabezpečiť efektívne odstránenie dymu bez kompromisov sokvalitou.
Hlavné vlastnosti: 300 C°odsávanie, 3 roky záruka a 2500 M³/h odsávacia sila.

Odsávačepre kachle "profesionálne": Ak hľadáte profesionálne výkony,charakterizované ešte väčšousilou a spoľahlivosťou, naše profesionálne odsávače dymu sú ideálnou voľbou.
Hlavnévlastnosti: 700 C° odsávanie,6 rokov záruka a 3800 M³/h odsávacia sila.

Naša kolekcia sa rozširuje aj na rôzne odsávače vyrobené z kvalitných materiálov, ako jenerezová oceľ a meď.

Odsávačepre kachle"oceľ": Odsávače z nerezovej ocele zobrazujú modernú eleganciu a súnavrhnuté tak, abyodolali výzvam času, ponúkajúc efektívne odsávanie a sofistikovaný štýl.

Elektrickýodsávač dymu so 6rýchlosťami, navrhnutý úplne z nerezovej ocele Aisi 304. Vďaka svojej konštrukcii odolávakoroziám spôsobenýmatmosférickými podmienkami a morskou solou, čo zabezpečuje dlhšiu životnosť. Síla motora3800m³/h, možnosťinštalácie na akýkoľvek priemer komínového potrubia. Odolnosť odsávača dymu až do 700° vprípade požiaru.

Odsávače pre kachle"meď": Nadruhej strane odsávače z meďe nie len odzrkadľujú klasickú krásu, ale tiež sa môžu pochváliťvlastnosťami odolnostiv čase.
Elektrický odsávač dymu v meďovom komíne je špičkovým modelom elektrickýchodsávačov Gemi. Postavenýúplne z nerezovej ocele Aisi 304, aby odolal atmosférickým vplyvom a morskej soli. Dôkladnápozornosť venovaná ajestetike, vďaka medenej povrchovej úprave. Ako profesionálny model "čierna hlava"odsáva3800m³/h a odoláva až do700°. Riešenie problému s dymom zaručené. Ideálny pre kachle, kachle, grily, pece atď.Záruka na celú konštrukciuodsávača dymu na 10 rokov.

Kúpiť teraz!.