Problém s dymom na komíne so zakriveným alebo horizontálnym dymovodom

Problém s dymom na komíne so zakriveným alebo horizontálnym dymovodom

Konštrukcia domov často neumožňuje postaviť komín, ktorý môže mať zvislý dymovod.
V niektorých prípadoch, v skutočnosti, ak si chcete vychutnať čaro krásneho krbu, ste nútení použiť dymovody, ktoré majú zakrivené a niekedy dokonca vodorovné časti

Zakrivené alebo dokonca vodorovné dymovody však nevyhnutne spôsobujú neoptimálny ťah komína.
V skutočnosti je jasné, že z fyzikálneho hľadiska môže horizontálny alebo zakrivený dymovod predstavovať veľa ťažkostí pri odvádzaní dymu v porovnaní s úplne vertikálnym dymovodom (ktorý môže mať tiež zjavne problémy s ťahom, ale práve naopak. rod ).

V skutočnosti sa nájdu takí, ktorí si môžu myslieť, že riešením by mohla byť rekonštrukcia domu, premiestnenie celého komína a úprava chrípky: to by však aj tak nezaručilo bezpečné riešenie, pretože problém dymenia z komína môže vyplývať aj z iných faktorov, jediná istá vec by bolo nápadné využitie času a peňazí.
Rýchlym a ekonomickým riešením na odstránenie problému s dymom z komína je inštalácia motora s núteným ťahom.

Elektrický komínový odsávač dymu je nástroj, ktorý vám umožní vyriešiť dymový problém chrípky, aj keď má krivky alebo je vodorovný.
Náš zákazník jasne ukazuje, že aj pri samotnej rýchlosti 3 je ťah jeho komína výborný.

Elektrický odsávač dymu do komína Gemi sa v skutočnosti vyznačuje regulátorom otáčok, ktorý umožňuje voliť premenlivý výkon od minimálne 1 do maximálne 6. Môžeme si okrem iného všimnúť, ako napriek elektrickému dymu Gemi umiestnením odsávača na tretiu rýchlosť je vo vnútri bytu úplná absencia hluku.

Predmetný dymovod je dokonca prvých 6 metrov dokonale vodorovný a len s elektrickým odsávačom dymu Gemi je možné dosiahnuť taký uspokojivý výsledok.
Do domu nevnikne kúdol dymu, proti všetkým fyzikálnym zákonom, v skutočnosti aj pri studenom komíne je ťah elektrického odsávača dymu do komína Gemi dokonale účinný.

Bez elektrického odsávača dymu by v skutočnosti nikdy nemohlo dôjsť k normálnemu nasávaniu dymu.

Od roku 1983 je Gemi Elettronica svetovým lídrom v oblasti odsávačov dymu pre komíny, cieľom stanoveným v čase svojho zrodu je vyriešiť problém fajčenia v domácnosti pre každého a s akoukoľvek formou dymovodu. Silný vietor, dlhé dymovody, krátke dymovody alebo ako v tomto prípade ani vodorovné dymovody nebránia výnimočnej práci, ktorú odvádza elektrický odsávač dymu Gemi.

Z vonkajšej strany dymovod stúpa po oblúku ďalších 5/6 metra, až kým nedosiahne vyústenie, ktoré je v tomto prípade okrúhle.
V skutočnosti vám Gemi Elettronica umožňuje umiestniť okrúhle adaptéry užitočné pre dymovody s okrúhlymi vývodmi alebo nastaviteľnými konzolami vhodnými pre tých, ktorí majú štvorcový / obdĺžnikový vývod dymovodu.
Celkovo je chrípka medzi vodorovnou, zvislou a zakrivenou časťou vysoká takmer 11 metrov a elektrický odsávač dymu do komína Gemi bez problémov zvládne úlohu, na ktorú bol navrhnutý.

Elektrický odsávač dymu Gemi Elettronica je jediný schopný umožniť správny ťah horizontálneho dymovodu.

Vyberte si svoj ideálny model a nakupujte priamo na: https://www.gemimarket.it/it/119-aspiratori?_ga=2.112518660.1228305486.1643798690-53721323.1643798690

V rámci vesmíru Gemi s hrdosťou predstavujeme našu širokú škálu odsávačov dymu pre kachle,každý s jedinečnýmivlastnosťami, ktoré uspokoja rôzne potreby našich zákazníkov. Naša oddanosť k vynikajúcnostinás viedla k vytvoreniupestrej ponuky modelov, aby sme zabezpečili, že každý detail bol starostlivo navrhnutý aošetrený.

Odsávačepre kachle "základné": Tiracamino pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivéa efektívne riešenia,ponúkame našu líniu základných odsávačov pre kachle. Tieto modely boli navrhnuté s cieľomposkytnúť solídne výkonyza dostupnú cenu a zabezpečiť efektívne odstránenie dymu bez kompromisov sokvalitou.
Hlavné vlastnosti: 300 C°odsávanie, 3 roky záruka a 2500 M³/h odsávacia sila.

Odsávačepre kachle "profesionálne": Ak hľadáte profesionálne výkony,charakterizované ešte väčšousilou a spoľahlivosťou, naše profesionálne odsávače dymu sú ideálnou voľbou.
Hlavnévlastnosti: 700 C° odsávanie,6 rokov záruka a 3800 M³/h odsávacia sila.

Naša kolekcia sa rozširuje aj na rôzne odsávače vyrobené z kvalitných materiálov, ako jenerezová oceľ a meď.

Odsávačepre kachle"oceľ": Odsávače z nerezovej ocele zobrazujú modernú eleganciu a súnavrhnuté tak, abyodolali výzvam času, ponúkajúc efektívne odsávanie a sofistikovaný štýl.

Elektrickýodsávač dymu so 6rýchlosťami, navrhnutý úplne z nerezovej ocele Aisi 304. Vďaka svojej konštrukcii odolávakoroziám spôsobenýmatmosférickými podmienkami a morskou solou, čo zabezpečuje dlhšiu životnosť. Síla motora3800m³/h, možnosťinštalácie na akýkoľvek priemer komínového potrubia. Odolnosť odsávača dymu až do 700° vprípade požiaru.

Odsávače pre kachle"meď": Nadruhej strane odsávače z meďe nie len odzrkadľujú klasickú krásu, ale tiež sa môžu pochváliťvlastnosťami odolnostiv čase.
Elektrický odsávač dymu v meďovom komíne je špičkovým modelom elektrickýchodsávačov Gemi. Postavenýúplne z nerezovej ocele Aisi 304, aby odolal atmosférickým vplyvom a morskej soli. Dôkladnápozornosť venovaná ajestetike, vďaka medenej povrchovej úprave. Ako profesionálny model "čierna hlava"odsáva3800m³/h a odoláva až do700°. Riešenie problému s dymom zaručené. Ideálny pre kachle, kachle, grily, pece atď.Záruka na celú konštrukciuodsávača dymu na 10 rokov.

Kúpiť teraz!.