Vychádza váš krb alebo gril z dymu? Riešením problému je elektrický odsávač dymu Gemi

Vychádza váš krb alebo gril z dymu? Riešením problému je elektrický odsávač dymu Gemi

Komínový odsávač pár Gemi je jediné certifikované riešenie schopné dať odpoveď na problém dymu z komína v domácnosti.

Salvatore da Catania má na vidieku krb, ktorý používa ako gril; pred kúpou dymovej veže Gemi sa vyskytli problémy s ťahom.
Zapálený krb znefunkčnil celý byt, po kúpe hlásiča dymu Gemi zákazník vyriešil všetky problémy s dymom, ktoré krb vytvára.
Konečný výsledok je výnimočný, zákazník je maximálne spokojný.

Všimnite si značnú výšku komína, ale napriek tomu je elektrický odsávač dymu Gemi stále schopný dokonale plniť svoju úlohu: konečný výsledok je jedinečný svojho druhu, problém dymu spôsobeného grilovaním je úplne vyriešený.
Môžete vidieť neuveriteľný rozdiel vo výsledku, ktorý nastane, keď je elektrický odsávač dymu Gemi zapnutý (foto vľavo) v porovnaní s tým, keď je vypnutý (foto vpravo).
Po zapnutí elektrický odsávač dymu Gemi problém úplne vyrieši, po vypnutí sa dym vracia späť. Dym je veľmi efektívnym spôsobom ťahaný komínovým ventilátorom Gemi; všetko sa vysáva z domu, vďaka čomu je krb konečne plne použiteľný.
Je dôležité zdôrazniť, že elektrický odsávač dymu Gemi je schopný vyriešiť tento problém tým, že nechá dvere a okná zatvorené; a vzhľadom na to, že krby sa používajú predovšetkým v zime, keď je chladno, je to zásadný aspekt, ktorý treba brať do úvahy.

Náš zákazník aktivuje regulátor otáčok (ktorý umožňuje nastaviť silu sania od minimálneho výkonu 1 až po maximálne 6) priamo od šiestej rýchlosti; šiesta rýchlosť, ktorá, ako vidíte, uľahčuje aj samotné zapálenie ohňa. Treba však poznamenať, že elektrický odsávač dymu Gemi je evidentne účinný aj pri znížení výkonu na 4. V skutočnosti bol vytvorený tak, aby bol dokonale účinný pri akejkoľvek rýchlosti.

Odsávač dymu Gemi umiestnený na streche, pri výstupe z chrípky, je vybavený nastaviteľnými konzolami pre štvorcový alebo obdĺžnikový výstup ako v tomto prípade. V prípade, že je vyústenie dymovodu okrúhle, problém tu nie je, pretože poskytnutím merania jeho vonkajšieho priemeru získate okrúhly adaptér, ktorý vám umožní umiestniť odsávač dymu Gemi na dymovodu.
Komínový ventilátor Gemi je zvonka celý natretý ako z estetických dôvodov, tak aj z dôvodu zvýšenia jeho životnosti v priebehu rokov. V skutočnosti si za roky svojho používania nevyžaduje údržbu a len vďaka svojej sile dokáže odstrániť asi 70% sadzí, ktoré vznikajú vo vnútri dymovodu.

Môžete vidieť pohyb ventilátora umiestnený na štvrtej rýchlosti, čo umožňuje vynikajúci ťah dymu.

Štartovací kondenzátor, rovnako ako u predmetného profesionálneho komínového ventilátora Gemi, je umiestnený zvonka tak, aby bol ďaleko od zdrojov tepla; čo umožňuje elektrickému odsávaču dymu Gemi odolať aj dlhšiemu požiaru s odolnosťou voči vysokým teplotám až do 700 °C. Zapojenie je vyvedené zo štartovacej skrinky do regulátora otáčok, montáž je veľmi jednoduchá; pre tých s trochou šikovnosti to zvládne aj svojpomocne.

V podstate videonávody montáže nájdete aj na youtube

Jednoduchým nákupom, komínovým ventilátorom Gemi, si náš zákazník môže konečne pochutnať na žeravých uhlíkoch a príjemne grilovať v jeho krásnej prírode.

Gemi Elettronica vyrába elektrický odsávač dymu pre krby, grily, pizzérie, reštaurácie a pece zaručujúce kvalitu a funkčnosť.
Komínový ventilátor Gemi Vám umožňuje dosiahnuť maximálnu spokojnosť svojich zákazníkov.

Gemi Elettronica so svojím komínovým ventilátorom je odpoveďou na problém s dymom z komína v dome.
https://youtu.be/k8bG30vP11Q

V rámci vesmíru Gemi s hrdosťou predstavujeme našu širokú škálu odsávačov dymu pre kachle,každý s jedinečnýmivlastnosťami, ktoré uspokoja rôzne potreby našich zákazníkov. Naša oddanosť k vynikajúcnostinás viedla k vytvoreniupestrej ponuky modelov, aby sme zabezpečili, že každý detail bol starostlivo navrhnutý aošetrený.

Odsávačepre kachle "základné": Tiracamino pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivéa efektívne riešenia,ponúkame našu líniu základných odsávačov pre kachle. Tieto modely boli navrhnuté s cieľomposkytnúť solídne výkonyza dostupnú cenu a zabezpečiť efektívne odstránenie dymu bez kompromisov sokvalitou.
Hlavné vlastnosti: 300 C°odsávanie, 3 roky záruka a 2500 M³/h odsávacia sila.

Odsávačepre kachle "profesionálne": Ak hľadáte profesionálne výkony,charakterizované ešte väčšousilou a spoľahlivosťou, naše profesionálne odsávače dymu sú ideálnou voľbou.
Hlavnévlastnosti: 700 C° odsávanie,6 rokov záruka a 3800 M³/h odsávacia sila.

Naša kolekcia sa rozširuje aj na rôzne odsávače vyrobené z kvalitných materiálov, ako jenerezová oceľ a meď.

Odsávačepre kachle"oceľ": Odsávače z nerezovej ocele zobrazujú modernú eleganciu a súnavrhnuté tak, abyodolali výzvam času, ponúkajúc efektívne odsávanie a sofistikovaný štýl.

Elektrickýodsávač dymu so 6rýchlosťami, navrhnutý úplne z nerezovej ocele Aisi 304. Vďaka svojej konštrukcii odolávakoroziám spôsobenýmatmosférickými podmienkami a morskou solou, čo zabezpečuje dlhšiu životnosť. Síla motora3800m³/h, možnosťinštalácie na akýkoľvek priemer komínového potrubia. Odolnosť odsávača dymu až do 700° vprípade požiaru.

Odsávače pre kachle"meď": Nadruhej strane odsávače z meďe nie len odzrkadľujú klasickú krásu, ale tiež sa môžu pochváliťvlastnosťami odolnostiv čase.
Elektrický odsávač dymu v meďovom komíne je špičkovým modelom elektrickýchodsávačov Gemi. Postavenýúplne z nerezovej ocele Aisi 304, aby odolal atmosférickým vplyvom a morskej soli. Dôkladnápozornosť venovaná ajestetike, vďaka medenej povrchovej úprave. Ako profesionálny model "čierna hlava"odsáva3800m³/h a odoláva až do700°. Riešenie problému s dymom zaručené. Ideálny pre kachle, kachle, grily, pece atď.Záruka na celú konštrukciuodsávača dymu na 10 rokov.

Kúpiť teraz!.