Uniká vám dym z krbu alebo grilu? Riešením je odsávač dymu Gemi.

Uniká vám dym z krbu alebo grilu? Riešením je odsávač dymu Gemi.

Odsávač dymu Gemi je jediným certifikovaným riešením, ktoré dokáže riešiť problém dymu z komína v dome.

Salvatore z Catanie má v svojom vidieckom dome krb, ktorý používa ako gril. Pred zakúpením odsávača dymu Gemi sa stretával s problémami so ťahom. Rozsvietený krb robil celý byt nepoužiteľný. Avšak po zakúpení odsávača dymu Gemi zákazník vyriešil všetky problémy s dymom spôsobené krbom. Výsledok je mimoriadny a zákazník je úplne spokojný.

Stojí za zmienku významná výška komína, ale napriek tomu je odsávač dymu Gemi schopný plniť svoju úlohu perfektne. Výsledok je bezkonkurenčný, pretože problém s dymom spôsobený grilovaním bol úplne vyriešený.

Výrazný rozdiel vo výsledkoch môžete vidieť, keď je odsávač dymu Gemi zapnutý (fotografia vľavo) v porovnaní s tým, keď je vypnutý (fotografia vpravo). Keď je zapnutý, odsávač dymu Gemi úplne rieši problém, zatiaľ čo keď je vypnutý, dym sa vráti. Dym je efektívne odťahaný odsávačom dymu Gemi, odstránením ho všetkého z domu a robí krb konečne úplne použiteľným. Je dôležité zdôrazniť, že odsávač dymu Gemi môže riešiť tento problém aj pri zatvorených dverách a oknách, čo je kľúčové najmä počas chladných zimných mesiacov, kedy sa krby zvyknú využívať.

Náš zákazník aktivuje regulátor rýchlosti (ktorý umožňuje nastavenie sacieho výkonu od minimálneho 1 po maximálne 6) priamo na šiestu rýchlosť, čo tiež pomáha s rozsvietením ohňa. Je pozorované, že odsávač dymu Gemi je efektívny aj pri zníženej sile na 4. Bol navrhnutý tak, aby bol dokonale efektívny pri akejkoľvek rýchlosti.

Odsávač dymu Gemi nainštalovaný na streche, pri výstupe komína, prichádza s nastaviteľnými držiakmi pre štvorcové alebo obdĺžnikové výstupy, ako je tomu v tomto prípade. Aj keď je výstup komína okrúhly, nevznikajú žiadne problémy, pretože poskytnutie vonkajšieho priemeru umožní použitie kruhového adaptéra na umiestnenie odsávača dymu Gemi na výstupe komína.

Odsávač dymu Gemi vonkajšie je úplne natretý z estetických dôvodov a na zvýšenie jeho trvanlivosti v priebehu rokov. Počas svojich rokov používania nevyžaduje žiadnu údržbu a vďaka svojej sile odstráni približne 70% sadzí, ktoré sa hromadia vnútri komína.

Môžete vidieť pohyb ventilátora na štvrtej rýchlosti, čo poskytuje vynikajúcu extrakciu dymu.

Štartovací kondenzátor, ako v príslušnom profesionálnom odsávači dymu Gemi, je umiestnený vonku, aby bol ďaleko od zdrojov tepla. To umožňuje odsávaču dymu Gemi vydržať dlhotrvajúce požiare a odolávať teplotám až do 700°C. Pripojenie je vedené z štartovacej skrinky na regulátor rýchlosti a montáž je veľmi jednoduchá a pre tých s určitými zručnosťami môže byť aj domácky realizovateľná úloha.

Nájdete aj montážne video návody na YouTube.

Jednoduchým nákupom odsávača dymu Gemi si náš zákazník môže konečne vychutnať grilovanie v jeho krásnej vidieckej oblasti.

Gemi Elettronica vyrába odsávače dymu pre krby, grily, pizzerie, reštaurácie a pece, zabezpečujúc kvalitu a funkcionalitu. Odsávač dymu Gemi zaisťuje maximálnu spokojnosť zákazníka.

Gemi Elettronica so svojím odsávačom dymu je odpoveďou na problémy s dymom z komína doma.

V rámci vesmíru Gemi s hrdosťou predstavujeme našu širokú škálu odsávačov dymu pre kachle,každý s jedinečnýmivlastnosťami, ktoré uspokoja rôzne potreby našich zákazníkov. Naša oddanosť k vynikajúcnostinás viedla k vytvoreniupestrej ponuky modelov, aby sme zabezpečili, že každý detail bol starostlivo navrhnutý aošetrený.

Odsávačepre kachle "základné": Tiracamino pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivéa efektívne riešenia,ponúkame našu líniu základných odsávačov pre kachle. Tieto modely boli navrhnuté s cieľomposkytnúť solídne výkonyza dostupnú cenu a zabezpečiť efektívne odstránenie dymu bez kompromisov sokvalitou.
Hlavné vlastnosti: 300 C°odsávanie, 3 roky záruka a 2500 M³/h odsávacia sila.

Odsávačepre kachle "profesionálne": Ak hľadáte profesionálne výkony,charakterizované ešte väčšousilou a spoľahlivosťou, naše profesionálne odsávače dymu sú ideálnou voľbou.
Hlavnévlastnosti: 700 C° odsávanie,6 rokov záruka a 3800 M³/h odsávacia sila.

Naša kolekcia sa rozširuje aj na rôzne odsávače vyrobené z kvalitných materiálov, ako jenerezová oceľ a meď.

Odsávačepre kachle"oceľ": Odsávače z nerezovej ocele zobrazujú modernú eleganciu a súnavrhnuté tak, abyodolali výzvam času, ponúkajúc efektívne odsávanie a sofistikovaný štýl.

Elektrickýodsávač dymu so 6rýchlosťami, navrhnutý úplne z nerezovej ocele Aisi 304. Vďaka svojej konštrukcii odolávakoroziám spôsobenýmatmosférickými podmienkami a morskou solou, čo zabezpečuje dlhšiu životnosť. Síla motora3800m³/h, možnosťinštalácie na akýkoľvek priemer komínového potrubia. Odolnosť odsávača dymu až do 700° vprípade požiaru.

Odsávače pre kachle"meď": Nadruhej strane odsávače z meďe nie len odzrkadľujú klasickú krásu, ale tiež sa môžu pochváliťvlastnosťami odolnostiv čase.
Elektrický odsávač dymu v meďovom komíne je špičkovým modelom elektrickýchodsávačov Gemi. Postavenýúplne z nerezovej ocele Aisi 304, aby odolal atmosférickým vplyvom a morskej soli. Dôkladnápozornosť venovaná ajestetike, vďaka medenej povrchovej úprave. Ako profesionálny model "čierna hlava"odsáva3800m³/h a odoláva až do700°. Riešenie problému s dymom zaručené. Ideálny pre kachle, kachle, grily, pece atď.Záruka na celú konštrukciuodsávača dymu na 10 rokov.

Kúpiť teraz!.