Produkuje vaša pec na drevo dym? Elektrický odsávač dymu pre krby je odpoveďou.

Produkuje vaša pec na drevo dym? Elektrický odsávač dymu pre krby je odpoveďou.

Aspirátor pre krby od Gemi je schopný poskytnúť vynikajúci ťah pre vašu komínovú rúru aj v silnom vetre alebo iných nepriaznivých poveternostných podmienkach.

Často sa stáva, že pri meniacich sa veterných podmienkach a určitých poveternostných podmienkach, váš krb nedokáže mať dostatočný ťah. Dym v dome je častým problémom pre mnohé komíny a môže sa ešte zhoršiť, najmä v konkrétnych okolnostiach, ako sú silné vetry. Svojou silou môže odsávač dymu odvádzať až 3800 kubických metrov za hodinu a preto dokáže aj pôsobiť aj proti extrémnym podmienkam ako sú silné vetry.

Z video recenzie od nášho zákazníka môžete vidieť, že aj pri veľmi silných veterných podmienkach, takmer búrke, ktorá by takmer odniesla stromy, odsávač dymu pre krb od Gemi plní svoju úlohu dokonale. Dym stúpa pozdĺž komínovej rúry a vychádza von cez ňu tak, akoby tam vôbec nefúkal vietor. Ďalej, ak sa obávate stability odsávača dymu od Gemi na streche v prípade silných vietorov, môžete byť pokojní, pretože či už ide o odsávač dymu pre komíny s nastaviteľnými držiakmi (pre štvorcový alebo obdĺžnikový výstup komínovej rúry) alebo o odsávač dymu pre komíny s okrúhlym adaptérom, odsávač dymu od Gemi je veľmi stabilný: je to tak, akoby bol s obežnými riešeniami ukotvený na komíne. Jednou z hlavných vlastností odsávača dymu pre krb od Gemi je, že keď je vypnutý, nebráni prirodzenému výstupu dymu; takže ak máte krb, ktorý fajčí len pri určitých veterných podmienkach, môžete bezpečne vypnúť odsávač dymu od Gemi, pretože keď je vypnutý, nebude ovplyvňovať výstup dymu.

Okrem toho, schopnosť odsávača dymu zabránit rozptylu popola počas čistenia krbu je významná, pretože pomáha eliminovať vdychovanie karcinogénnych plynov vychádzajúcich z komína.

Odsávač dymu pre krb tiež bráni vstupu vodných kvapiek do komínovej rúry počas silného dažďa, vďaka svojej štruktúre. Na základe ochrannej mriežky je malá sklon a malé vyvýšenie v základnej konštrukcii, ktoré pomáhajú blokovať vstup vodných kvapiek.

Iba odsávač dymu pre krb od Gemi dokáže bojovať proti dymu v nepriaznivých poveternostných podmienkach.

Gemi Elettronica a odsávač dymu pre krb sú riešením problému so dymom spôsobeného silnými vetrami.

V rámci vesmíru Gemi s hrdosťou predstavujeme našu širokú škálu odsávačov dymu pre kachle,každý s jedinečnýmivlastnosťami, ktoré uspokoja rôzne potreby našich zákazníkov. Naša oddanosť k vynikajúcnostinás viedla k vytvoreniupestrej ponuky modelov, aby sme zabezpečili, že každý detail bol starostlivo navrhnutý aošetrený.

Odsávačepre kachle "základné": Tiracamino pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivéa efektívne riešenia,ponúkame našu líniu základných odsávačov pre kachle. Tieto modely boli navrhnuté s cieľomposkytnúť solídne výkonyza dostupnú cenu a zabezpečiť efektívne odstránenie dymu bez kompromisov sokvalitou.
Hlavné vlastnosti: 300 C°odsávanie, 3 roky záruka a 2500 M³/h odsávacia sila.

Odsávačepre kachle "profesionálne": Ak hľadáte profesionálne výkony,charakterizované ešte väčšousilou a spoľahlivosťou, naše profesionálne odsávače dymu sú ideálnou voľbou.
Hlavnévlastnosti: 700 C° odsávanie,6 rokov záruka a 3800 M³/h odsávacia sila.

Naša kolekcia sa rozširuje aj na rôzne odsávače vyrobené z kvalitných materiálov, ako jenerezová oceľ a meď.

Odsávačepre kachle"oceľ": Odsávače z nerezovej ocele zobrazujú modernú eleganciu a súnavrhnuté tak, abyodolali výzvam času, ponúkajúc efektívne odsávanie a sofistikovaný štýl.

Elektrickýodsávač dymu so 6rýchlosťami, navrhnutý úplne z nerezovej ocele Aisi 304. Vďaka svojej konštrukcii odolávakoroziám spôsobenýmatmosférickými podmienkami a morskou solou, čo zabezpečuje dlhšiu životnosť. Síla motora3800m³/h, možnosťinštalácie na akýkoľvek priemer komínového potrubia. Odolnosť odsávača dymu až do 700° vprípade požiaru.

Odsávače pre kachle"meď": Nadruhej strane odsávače z meďe nie len odzrkadľujú klasickú krásu, ale tiež sa môžu pochváliťvlastnosťami odolnostiv čase.
Elektrický odsávač dymu v meďovom komíne je špičkovým modelom elektrickýchodsávačov Gemi. Postavenýúplne z nerezovej ocele Aisi 304, aby odolal atmosférickým vplyvom a morskej soli. Dôkladnápozornosť venovaná ajestetike, vďaka medenej povrchovej úprave. Ako profesionálny model "čierna hlava"odsáva3800m³/h a odoláva až do700°. Riešenie problému s dymom zaručené. Ideálny pre kachle, kachle, grily, pece atď.Záruka na celú konštrukciuodsávača dymu na 10 rokov.

Kúpiť teraz!.