Electric Draft Enhancer: Ideálne riešenie pre problémy s dymom v pizzerii.

Electric Draft Enhancer: Ideálne riešenie pre problémy s dymom v pizzerii.

Elektrický komínový ventilátor: Ideálne riešenie pre problémy so dymom v pizzerii.

Dymové prostredie môže narušiť obraz vašej pizzerie, preto by ste mali zvážiť inštaláciu elektrického komínového ventilátora.

Kto nebol v pizzerii s priateľmi podporiť svoj obľúbený tím?
Alebo na rande so svojou polovičkou?
Alebo jednoducho stráviť iný večer s rodinou?

Avšak pizzeria nie je vždy ako očakávané. V mnohých prípadoch hrozí, že sa ocitnete v dymovom prostredí, problém, ktorý ovplyvňuje najmä zákazníkov, ale odráža sa aj na samotnom obrazu pizzerie.

Okrem toho je dobre známa dôležitosť hodnotení zákazníkov pre pizzerie.

Negatívne hodnotenie spôsobené dymom v pizzerii môže viesť k strate potenciálnych nových zákazníkov v budúcnosti.

Ako funguje elektrický komínový ventilátor?

Dym z pece v pizzerii môže byť veľmi intenzívny vzhľadom na potrebu vždy mať živý plameň, vhodný pre adekvátne a rýchle pečenie pizze.

Jediným platným riešením na odstránenie problému s dymom v pizzerii je inštalácia komínového ventilátora, známeho aj ako zväčšovač ťahu.

Elektrický komínový ventilátor so silovým motorom je jediným nástrojom schopným odčerpať všetok dym vyprodukovaný pecou v pizzerii.

GEMI ELETTRONICA ponúka širokú škálu rôznych modelov komínových ventilátorov. Ideálny komínový ventilátor pre pizzerie od GEMI ELETTRONICA je profesionálny model, ktorý zaručuje odčerpanú silu 3800 kubických metrov za hodinu a odolnosť voči vysokým teplotám až 700 stupňov.

Elektrický komínový ventilátor od GEMI ELETTRONICA je vybavený 6-rychlostným regulátorom, vďaka ktorému môžete prispôsobiť odčerpanú silu podľa vašich potrieb.

Elektrický komínový ventilátor od GEMI ELETTRONICA: 100% Quality Made in Italy!

Ak ste majiteľom pizzerie, môžete si zakúpiť elektrický komínový ventilátor od GEMI ELETTRONICA za nízku cenu: týmto spôsobom ľahko vyriešite všetky problémy s dymom v pizzerii!

Elektrický komínový ventilátor od GEMI ELETTRONICA je produkt 100% vyrobený v Taliansku, rovnako ako pizza: talianske excelentnosti. Nakupujte online priamo na gemimarket.uk

V rámci vesmíru Gemi s hrdosťou predstavujeme našu širokú škálu odsávačov dymu pre kachle,každý s jedinečnýmivlastnosťami, ktoré uspokoja rôzne potreby našich zákazníkov. Naša oddanosť k vynikajúcnostinás viedla k vytvoreniupestrej ponuky modelov, aby sme zabezpečili, že každý detail bol starostlivo navrhnutý aošetrený.

Odsávačepre kachle "základné": Tiracamino pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivéa efektívne riešenia,ponúkame našu líniu základných odsávačov pre kachle. Tieto modely boli navrhnuté s cieľomposkytnúť solídne výkonyza dostupnú cenu a zabezpečiť efektívne odstránenie dymu bez kompromisov sokvalitou.
Hlavné vlastnosti: 300 C°odsávanie, 3 roky záruka a 2500 M³/h odsávacia sila.

Odsávačepre kachle "profesionálne": Ak hľadáte profesionálne výkony,charakterizované ešte väčšousilou a spoľahlivosťou, naše profesionálne odsávače dymu sú ideálnou voľbou.
Hlavnévlastnosti: 700 C° odsávanie,6 rokov záruka a 3800 M³/h odsávacia sila.

Naša kolekcia sa rozširuje aj na rôzne odsávače vyrobené z kvalitných materiálov, ako jenerezová oceľ a meď.

Odsávačepre kachle"oceľ": Odsávače z nerezovej ocele zobrazujú modernú eleganciu a súnavrhnuté tak, abyodolali výzvam času, ponúkajúc efektívne odsávanie a sofistikovaný štýl.

Elektrickýodsávač dymu so 6rýchlosťami, navrhnutý úplne z nerezovej ocele Aisi 304. Vďaka svojej konštrukcii odolávakoroziám spôsobenýmatmosférickými podmienkami a morskou solou, čo zabezpečuje dlhšiu životnosť. Síla motora3800m³/h, možnosťinštalácie na akýkoľvek priemer komínového potrubia. Odolnosť odsávača dymu až do 700° vprípade požiaru.

Odsávače pre kachle"meď": Nadruhej strane odsávače z meďe nie len odzrkadľujú klasickú krásu, ale tiež sa môžu pochváliťvlastnosťami odolnostiv čase.
Elektrický odsávač dymu v meďovom komíne je špičkovým modelom elektrickýchodsávačov Gemi. Postavenýúplne z nerezovej ocele Aisi 304, aby odolal atmosférickým vplyvom a morskej soli. Dôkladnápozornosť venovaná ajestetike, vďaka medenej povrchovej úprave. Ako profesionálny model "čierna hlava"odsáva3800m³/h a odoláva až do700°. Riešenie problému s dymom zaručené. Ideálny pre kachle, kachle, grily, pece atď.Záruka na celú konštrukciuodsávača dymu na 10 rokov.

Kúpiť teraz!.