Elektrický plot pre kozy: Tu je návod, ako si ho postaviť.

Elektrický plot pre kozy: Tu je návod, ako si ho postaviť.

Elektrický plot pre kozy

Elektrický plot pre kozy je ohraničená oblasť používaná na udržanie kôz. Tento typ plotu musí byť postavený opatrne s ohľadom na potreby kôz a environmentálne podmienky, v ktorých sa nachádzajú.

Plot musí byť dostatočne veľký na to, aby kôzy mohli voľne pohybovať. Výstavba kozieho plotu by mala začať výberom najvhodnejšieho miesta. Dôležité je vybrať plochu s dobrým odvodnením, ktorá nie je náchylná na záplavy alebo nestabilný terén. Okrem toho by vybrané miesto malo byť prístupné doprave, aby sa uľahčil vstup a výstup zvierat.

Kozí plot by sa mal postaviť pomocou odolných materiálov ako drevo, kov alebo betón. Veľkosť plotu závisí od počtu kôz, ktoré chcete udržať: všeobecne platí, že sa odporúča mať aspoň 2-3 štvorcové metre na zviera.

Dôležité je tiež poskytnúť priestor, kde sa môžu kozly oddýchnuť a spať chránené pred slnkom a dažďom. Tento priestor môže byť jednoduchá búda alebo vhodné útočisko.

Nakoniec je dôležité zabezpečiť kŕmne a napájacie zariadenie, ktoré zodpovedá potrebám kôz. Tento systém by mal byť jednoduchý na používanie a čistenie, aby sa zabezpečila zdravotná starostlivosť o zvieratá.

Zhrnutím, kozí plot je ohraničená oblasť, ktorá musí byť starostlivo postavená, aby sa zabezpečilo pohodlie zvierat. Voľba miesta, materiálov a rozmerov sú všetky dôležité faktory, ktoré treba zvážiť pri výstavbe účinného a funkčného plotu.

Ako vysoký by mal byť kozí plot?

Kozí plot by mal byť dostatočne vysoký na to, aby zabránil kozám vyskočiť von. Priemerná odporúčaná výška pre kozí plot je minimálne 1,20 metra. Ak sú však kozly mimoriadne vysoké alebo agilné, môže byť potrebné zvýšiť výšku plotu.

Okrem toho by plot mal byť dostatočne pevný, aby vydržal pokusy kôz o jeho zrážanie alebo podkopanie. Je dôležité vybrať si materiály vysokej kvality a trvácne pre výstavbu plotu.

Pozemok okolo plotu by mal byť vyrovnaný a bez prekážok, ktoré by umožnili kozám vyskočiť von alebo sa podkopať pod plotom.

Celkovo je dôležité udržiavať kozly šťastné a bezpečné vo svojom prostredí. Ak máte pochybnosti o výstavbe plotu pre svoje kozly, vždy je dobré sa poradiť s odborníkom alebo veterinárom špecializujúcim sa na hospodárske zvieratá.

Najlepšie riešenie? Elektrický plot

Kozy sú zvieratá, ktoré sú veľmi ťažké udržať, preto je nevyhnutné postaviť elektrický plot s veľmi vysokým výstupným napätím.

To možno ľahko dosiahnuť so všetkými potrebnými materiálmi na výstavbu klasického elektrického plotu.

Aké sú zložky pre výstavbu kozieho plotu?

1. Stĺpiky a izolátory

Izolátory: V závislosti od typu stĺpika a vodiča, ktorý ste si vybrali, je pre správne fungovanie elektrifikovaného plotu nevyhnutné vybrať správny typ izolátora pre elektrický plot. Sú k dispozícii rôzne modely:

2. Elektrické drôty alebo pásky

Drôt na elektrický plot: umožňuje prechod elektrického prúdu na rozdelenie ho do celého plotu. Existujú drôty vyrobené z rôznych materiálov, voľba závisí od konkrétnych potrieb.

Elektrické pásky: vhodné pre ploty proti zvieratám ako sú kone, kozly, atď., a môžu zvýšiť viditeľnosť elektrick

Rozsah produktov elektrického ohradenia spoločnosti Gemi

V spoločnosti Gemi, našej spoločnosti, nájdete nielen široký výber vodičovpre elektrické ohradenie, ale aj široký výber elektrifikátorov, ponúkajúcich až 5rôznych typov, každý skonkrétnymi vlastnosťami a jedinečnými výhodami:

Elektrifikátory z 220V prúdu s dokonalým a bezpečným prevádzkovanímpre ohrady až do 5km;

Elektrifikátor z 220V prúdu s dokonalým a bezpečným prevádzkovanímpre ohrady až do 8 km;

Elektrifikátor z batérie 12V/220V s dokonalým a bezpečnýmprevádzkovaním pre ohrady až do5 km a 6J;

Elektrifikátor z batérie 12V/220V vybavený 2 batériami s dokonalým abezpečnýmprevádzkovaním pre ohrady až do 5 km a 6J;

Elektrifikátor z batérie 12V/220V s solárnym panelom s dokonalým abezpečnýmprevádzkovaním pre ohrady až do 5 km a 6J.

Navyše ponúkame široký sortiment vysokokvalitných elektrických drôtov a pások spolu sizolátormi navrhnutými preakýkoľvek typ podpory, ktorý si vyberiete pre svoje elektrické ohradenie:

Izolátory pre drevené stĺpy;

Izolátory pre železné stĺpy;

Izolátor s dvojitým hákom;

Skrutkovací a vyskrutkovací držiak pre izolátory stĺpov z dreva.

My v spoločnosti Gemi sa odlišujeme od konkurencie vďaka päťdesiatročnej skúsenosti v odvetvía schopnosti poskytovaťindividuálne riešenia pre špecifické potreby každého zákazníka. Naša starostlivosť ozákazníka je maniakálna,poskytujeme úplnú podporu od okamihu nákupu až po jeho vybavenie. Sme k dispozíciitelefonicky na +390287165556, prostredníctvom chatualeboe-mailom.

Výhody nákupu u Gemi

  1. Bezplatné vrátenie do 100 dní;
  2. Rýchla doprava po celom svete;
  3. Všetky produkty sú vyrábané nami v Taliansku z najvyššej kvality surovín;
  4. Všetky produkty spĺňajú právne bezpečnostné normy a sú certifikované;
  5. Máme viac ako 5000 recenzií na najväčšom portáli recenzií na svete: Trustpillot;
  6. Naša päťdesiatročná skúsenosť je úplne k dispozícii;
  7. Máme takmer 1000 videorecenzii na portáli Video recenzií TrustVideos, kde sú videásvedectvami používateľov.

Kúpiť teraz!.