Elektrické ohradníky pre kone: Najhospodárnejšie, najdynamickejšie a najefektívnejšie riešenie.

Elektrické ohradníky pre kone: Najhospodárnejšie, najdynamickejšie a najefektívnejšie riešenie.

Elektrické ohradníky pre kone sú vynikajúcim riešením na ohraničenie pastviny našich štvornohých priateľov a zabezpečenie ich bezpečnosti. Tieto ohradníky fungujú tým, že cez vodiace drôty, ktoré obklopujú ohraničenú oblasť, prenášajú elektrický prúd, vytvárajúc tak neviditeľnú, ale efektívnu bariéru.

Elektrické ohradníky pre kone možno použiť vo vnútri aj mimo stajní, aby našim štvornohým priateľov poskytli dostatok voľnosti pohybu. Okrem ohraničenia pastviny môžu byť tieto ohradníky použité aj na oddelenie koní počas kŕmenia.

Existujú rôzne typy elektrických ohradníkov pre kone, ale všetky zdieľajú niektoré spoločné vlastnosti. Je dôležité zvoliť ohradník s dostatočným napätím, aby sa zabezpečil odstrašujúci účinok, ktorý zabráni koňom v opustení ohraničenej oblasti.

Nakoniec je zvolenie kvalitného elektrického ohradníka pre kone vyrobeného z odolných materiálov nevyhnutné pre vytvorenie bezpečnej a dlhotrvajúcej investície.

Záverom je možné povedať, že elektrické ohradníky pre kone sú efektívnym riešením na ohraničenie pastviny našich štvornohých priateľov a zabezpečenie ich bezpečnosti. Zvolenie kvalitného ohradníka s vhodnými bezpečnostnými prvkami je zásadné pre zabezpečenie pohody našich koní a poskytnutie im správnej voľnosti pohybu.

Ako vyrobiť elektrifikovaný ohradník pre kone?

Elektrifikovaný ohradník pre kone je veľmi užitočným nástrojom na udržanie našich konských priateľov v bezpečí v ohraničenej oblasti. V tomto článku uvidíme, ako rýchlo a jednoducho postaviť elektrifikovaný ohradník pre kone.

Najprv si získajte všetky potrebné materiály: elektrický drôt alebo elektrickú pásku, drevené alebo kovové stĺpiky, izolátory, napájací zdroj na poskytnutie prúdu a tester napätia.

Akonáhle máte všetky potrebné materiály, môžete pokračovať s inštaláciou. Najprv si vyberte oblasť, kde umiestnite ohradu. Oblasť by mala byť dostatočne veľká, aby poskytovala koňom potrebné miesto na voľný pohyb.

Po nájdení vhodnej oblasti môžete začať inštalovať stĺpiky. Odporúčame umiestniť stĺpiky vo vzdialenosti 5/6 metrov. Okrem toho je dôležité stĺpiky zasadiť dostatočne hlboko do zeme, aby sa zabezpečila stabilita konštrukcie.

Po umiestnení stĺpikov môžete inštalovať izolátory. Tieto by mali byť umiestnené na stĺpikoch na tej úrovni, kde bude umiestnený elektrický drôt alebo páska.

Po inštalácii izolátorov môžete začať pokládanie elektrickej pásky. Mala by byť umiestnená na takú vzdialenosť, ktorá zabráni koňom prejsť cez ohradu bez dostania elektrického šoku. Odporúčaná vzdialenosť pre inštaláciu drôtu je približne 60-70 cm od zeme a 1,40 metra od zeme pre druhý drôt.

Následne inštalujte zdroj energie a batériu. Tieto by mali byť umiestnené mimo dosahu koní, aby sa zabránilo akémukoľvek poškodeniu. Okrem toho je dôležité pravidelne kontrolovať napätie drôtu pomocou jednoduchého testeru alebo privedením izolovanej skrutkovačky na pár milimetrov od pásky. Ak počujete tikajúci zvuk, znamená to, že ohrada je elektrifikovaná.

Záverom, postavenie elektrifikovaného ohradníka pre kone vyžaduje pozornosť a starostlivosť pri usporiadaní jednotlivých prvkov. Avšak po dokončení práce budete mať k dispozícii bezpečné a chránené miesto pre našich konských priateľov.

Aká by mala byť výška ohrady pre kone?

Ohrady pre kone sú nevyhnutné na zabezpečenie bezpečnosti zvierat a ochranu okolitých nehnuteľností. Najmä výška ohrady je kľúčovým faktorom pri stavbe elektrického ohradníka pre kone.

Všeobecne platí, že výška ohrady závisí od veľkosti zvieraťa. Väčší konie vyžadujú vyššiu ohradu v porovnaní s poníkmi alebo hafiatkami. Okrem toho môže typ disciplíny alebo aktivity, pre ktorú je zviera určené, ovplyvniť výšku ohrady. Napríklad, ak plánujete skákať s koňom, mala by byť ohrada vyššia v porovnaní s tou, ktorá sa používa na pokojné prechádzky.

Väčšina ohrád pre kone má výšku od 1,20 do 1,50 metrov. Táto výška je postačujúca na to, aby sa koňom zabránilo vyskočiť zo ohrady. Avšak ak máte vyškolené alebo skúsené skokanské kone, mô

Rozsah produktov elektrického ohradenia spoločnosti Gemi

V spoločnosti Gemi, našej spoločnosti, nájdete nielen široký výber vodičovpre elektrické ohradenie, ale aj široký výber elektrifikátorov, ponúkajúcich až 5rôznych typov, každý skonkrétnymi vlastnosťami a jedinečnými výhodami:

Elektrifikátory z 220V prúdu s dokonalým a bezpečným prevádzkovanímpre ohrady až do 5km;

Elektrifikátor z 220V prúdu s dokonalým a bezpečným prevádzkovanímpre ohrady až do 8 km;

Elektrifikátor z batérie 12V/220V s dokonalým a bezpečnýmprevádzkovaním pre ohrady až do5 km a 6J;

Elektrifikátor z batérie 12V/220V vybavený 2 batériami s dokonalým abezpečnýmprevádzkovaním pre ohrady až do 5 km a 6J;

Elektrifikátor z batérie 12V/220V s solárnym panelom s dokonalým abezpečnýmprevádzkovaním pre ohrady až do 5 km a 6J.

Navyše ponúkame široký sortiment vysokokvalitných elektrických drôtov a pások spolu sizolátormi navrhnutými preakýkoľvek typ podpory, ktorý si vyberiete pre svoje elektrické ohradenie:

Izolátory pre drevené stĺpy;

Izolátory pre železné stĺpy;

Izolátor s dvojitým hákom;

Skrutkovací a vyskrutkovací držiak pre izolátory stĺpov z dreva.

My v spoločnosti Gemi sa odlišujeme od konkurencie vďaka päťdesiatročnej skúsenosti v odvetvía schopnosti poskytovaťindividuálne riešenia pre špecifické potreby každého zákazníka. Naša starostlivosť ozákazníka je maniakálna,poskytujeme úplnú podporu od okamihu nákupu až po jeho vybavenie. Sme k dispozíciitelefonicky na +390287165556, prostredníctvom chatualeboe-mailom.

Výhody nákupu u Gemi

  1. Bezplatné vrátenie do 100 dní;
  2. Rýchla doprava po celom svete;
  3. Všetky produkty sú vyrábané nami v Taliansku z najvyššej kvality surovín;
  4. Všetky produkty spĺňajú právne bezpečnostné normy a sú certifikované;
  5. Máme viac ako 5000 recenzií na najväčšom portáli recenzií na svete: Trustpillot;
  6. Naša päťdesiatročná skúsenosť je úplne k dispozícii;
  7. Máme takmer 1000 videorecenzii na portáli Video recenzií TrustVideos, kde sú videásvedectvami používateľov.

Kúpiť teraz!.