Siete na hydinu: Sprievodca ochranou vašich kurčiat.

Siete na hydinu: Sprievodca ochranou vašich kurčiat.

Sieťovina na hydinu: Sprievodca ochranou vašich kurčiat

Sieťovina na hydinu je nevyhnutným prvkom na zabezpečenie bezpečnosti a ochrany zvierat v určenej oblasti pre ich pobyt. Bezpečné kurníky musia byť starostlivo navrhnuté a postavené s ohľadom na rôzne faktory, ktoré môžu ovplyvniť ich účinnosť.

Najprv je dôležité vybrať správny materiál na oplocenie. Najčastejšie používané materiály na oplocenie hydiny sú drôt, drevo a PVC. Každý z týchto materiálov má výhody a nevýhody, ktoré treba zvážiť. Drôt je odolný a dlhotrvajúci, ale môže byť drahý a vyžaduje pravidelnú údržbu na prevenciu hrdze a korózie.

Drevo je lacné a ľahko spracovateľné, ale môže sa časom zhoršiť v dôsledku poveternostných podmienok. PVC je odolné a vyžaduje nízku údržbu, ale môže byť nákladné.

Veľkosť plotu je ďalším dôležitým aspektom, ktorý treba zvážiť. Hydina by mala mať dosť miesta na to, aby kurčatá mohli voľne pohybovať bez pocitu preplnenia.

Všeobecne sa odporúča mať aspoň 3-4 metrov štvorcových priestoru pre každé kurča. Okrem toho by plot mal byť dostatočne vysoký, aby zabránil kurčatám v lietaní preč alebo predátorom vstúpiť.

Odolnosť plotu je základom pre zabezpečenie bezpečnosti hydiny. Štruktúra musí byť pevná a odolná voči útokom predátorov, ako sú líšky, psy alebo mačky.

Na záver je tiež dôležité zvážiť prístup k hydine. Plot by mal mať dobre navrhnutú a zabezpečenú bránu, ktorá umožní ľahký prístup do oblasti hydiny na čistenie a doplnenie potravy a vody. Brána by mala byť vybavená bezpečným zamykacím systémom, aby sa predišlo náhodnému otvoreniu alebo nežiaducim vniknutiam.

V závere, ploty pre hydinu sú nevyhnutné pre zabezpečenie bezpečnosti a ochrany zvierat. Výber správneho materiálu, správna veľkosť plotu, zabezpečenie jeho odolnosti a poskytnutie jednoduchého prístupu sú všetky základné prvky na vytvorenie bezpečného kurníka.

Zvážením týchto faktorov a urobíte premyslený výber, môžete zabezpečiť bezpečné a chránené prostredie pre kurčatá, vyhýbanie sa vystaveniu predátorom alebo možným únikom.

Akú sieťovinu použiť pre kurník?

Keď príde na stavbu kurníka, je nevyhnutné zvážiť výber sieťoviny na použitie. Sieťovina na hydinu hrá dôležitú úlohu pri ochrane kurčiat pred predátormi a zároveň im umožňuje mať dostatok priestoru na voľný pohyb. Okrem toho dobrá sieťovina pomáha udržiavať hygienu vo vnútri kurníka zabránením nežiaducim zvieratám, ako sú myši alebo hmyz, vo vstupe.

Na trhu je k dispozícii niekoľko typov hydinnej siete, ale voľba závisí hlavne na konkrétnych potrebách chovateľa a geografickej oblasti, kde sa kurník nachádza. Niektoré z najčastejšie používaných možností zahŕňajú šestnásťovú mriežku, drôtovú mriežku a elektrické ohradenie.

Šestnásťová mriežka je populárnou voľbou medzi chovateľmi kurčiat. Tento typ siete je vyrobený z galvanizovaného drôtu odolného proti korózii a má pravidelnú mriežkovú štruktúru, ktorá zabráni kurčatám v úteku alebo predátorom vstúpiť do kurníka.

Veľkosť mriežky sa môže líšiť v závislosti na veľkosti chovaných hydiny, ale štandardná miera je 25 mm (1 palec). Šestnásťová mriežka je cenovo efektívna a odolná v čase, ale môže vyžadovať trochu viac starostlivosti pri čistení, aby sa zabránilo hromadeniu špiny alebo odpadu.

Drôtová mriežka je ďalšou populárnou možnosťou pre kurník. Tento typ siete je vyrobený z galvanizovaného alebo plastom potiahnutého drôtu a je k dispozícii v rôznych veľkostiach a hrúbkach. Drôtová mriežka ponúka väčšiu odolnosť proti predátorom ako šestnásťová mriežka, ale môže byť drahšia. Je dôležité vybrať drôtovú mriežku s adekvátnym priemerom drôtu, aby sa predišlo tomu, aby sa predátory pokúsili otrhnúť sieť.

Na záver je tu elektrický plot, ktorý funguje pomocou nízko intenzívneho elektrického šoku na udržanie predátorov ďaleko. Táto voľba je obzvlášť užitočná v oblastiach, kde je veľa divých zvierat alebo nočných predátorov.

Elektrický plot musí byť pripojený k zdroju energie a vyžaduje viac pozornosti pri jeho inštalácii a údržbe. Je dôležité zabezpečiť, aby bol elektrický plot dostatočne izolovaný, aby sa predišlo riziku šoku pre

Rozsah produktov elektrického ohradenia spoločnosti Gemi

V spoločnosti Gemi, našej spoločnosti, nájdete nielen široký výber vodičovpre elektrické ohradenie, ale aj široký výber elektrifikátorov, ponúkajúcich až 5rôznych typov, každý skonkrétnymi vlastnosťami a jedinečnými výhodami:

Elektrifikátory z 220V prúdu s dokonalým a bezpečným prevádzkovanímpre ohrady až do 5km;

Elektrifikátor z 220V prúdu s dokonalým a bezpečným prevádzkovanímpre ohrady až do 8 km;

Elektrifikátor z batérie 12V/220V s dokonalým a bezpečnýmprevádzkovaním pre ohrady až do5 km a 6J;

Elektrifikátor z batérie 12V/220V vybavený 2 batériami s dokonalým abezpečnýmprevádzkovaním pre ohrady až do 5 km a 6J;

Elektrifikátor z batérie 12V/220V s solárnym panelom s dokonalým abezpečnýmprevádzkovaním pre ohrady až do 5 km a 6J.

Navyše ponúkame široký sortiment vysokokvalitných elektrických drôtov a pások spolu sizolátormi navrhnutými preakýkoľvek typ podpory, ktorý si vyberiete pre svoje elektrické ohradenie:

Izolátory pre drevené stĺpy;

Izolátory pre železné stĺpy;

Izolátor s dvojitým hákom;

Skrutkovací a vyskrutkovací držiak pre izolátory stĺpov z dreva.

My v spoločnosti Gemi sa odlišujeme od konkurencie vďaka päťdesiatročnej skúsenosti v odvetvía schopnosti poskytovaťindividuálne riešenia pre špecifické potreby každého zákazníka. Naša starostlivosť ozákazníka je maniakálna,poskytujeme úplnú podporu od okamihu nákupu až po jeho vybavenie. Sme k dispozíciitelefonicky na +390287165556, prostredníctvom chatualeboe-mailom.

Výhody nákupu u Gemi

  1. Bezplatné vrátenie do 100 dní;
  2. Rýchla doprava po celom svete;
  3. Všetky produkty sú vyrábané nami v Taliansku z najvyššej kvality surovín;
  4. Všetky produkty spĺňajú právne bezpečnostné normy a sú certifikované;
  5. Máme viac ako 5000 recenzií na najväčšom portáli recenzií na svete: Trustpillot;
  6. Naša päťdesiatročná skúsenosť je úplne k dispozícii;
  7. Máme takmer 1000 videorecenzii na portáli Video recenzií TrustVideos, kde sú videásvedectvami používateľov.

Kúpiť teraz!.