Krbový odsávač: Naozaj to funguje? Tu je 20 dobrých dôvodov, prečo nainštalovať komínový ventilátor Gemi.

Krbový odsávač: Naozaj to funguje? Tu je 20 dobrých dôvodov, prečo nainštalovať komínový ventilátor Gemi.

Tu sú dobré dôvody, prečo vybrať naše odsávače...

Komínový ventilátor Gemi je oveľa viac ako len príslušenstvo: je to nevyhnutný spoločník pre tých, ktorí túžia po efektívnom, bezpečnom a čistom krbu. Objavte 20 presvedčivých dôvodov na inštaláciu komínového ventilátora Gemi vo vašom dome.

  • 1. Úspora energie: Ročný náklad na energiu je len 10 eur, čo zaručuje efektívny a ekonomický krb.
  • 2. Tichá prevádzka: Prevádzkuje sa ticho, ideálne na vychutnávanie tepla bez akustických rušení, vhodné pre otvorené krbte, plynové krby, termokrbte, grily alebo drevené pece.
  • 3. Jednoduchá inštalácia: Jednoduchá inštalácia vďaka manuálu v balení a video návodom dostupným v viac ako 20 jazykoch na našej webovej stránke a YouTube kanáli.

Premenujte váš krb s komínovým ventilátorom Gemi a vychutnajte si bezpečnejší, čistejší a efektívnejší domov.

V rámci vesmíru Gemi s hrdosťou predstavujeme našu širokú škálu odsávačov dymu pre kachle,každý s jedinečnýmivlastnosťami, ktoré uspokoja rôzne potreby našich zákazníkov. Naša oddanosť k vynikajúcnostinás viedla k vytvoreniupestrej ponuky modelov, aby sme zabezpečili, že každý detail bol starostlivo navrhnutý aošetrený.

Odsávačepre kachle "základné": Tiracamino pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivéa efektívne riešenia,ponúkame našu líniu základných odsávačov pre kachle. Tieto modely boli navrhnuté s cieľomposkytnúť solídne výkonyza dostupnú cenu a zabezpečiť efektívne odstránenie dymu bez kompromisov sokvalitou.
Hlavné vlastnosti: 300 C°odsávanie, 3 roky záruka a 2500 M³/h odsávacia sila.

Odsávačepre kachle "profesionálne": Ak hľadáte profesionálne výkony,charakterizované ešte väčšousilou a spoľahlivosťou, naše profesionálne odsávače dymu sú ideálnou voľbou.
Hlavnévlastnosti: 700 C° odsávanie,6 rokov záruka a 3800 M³/h odsávacia sila.

Naša kolekcia sa rozširuje aj na rôzne odsávače vyrobené z kvalitných materiálov, ako jenerezová oceľ a meď.

Odsávačepre kachle"oceľ": Odsávače z nerezovej ocele zobrazujú modernú eleganciu a súnavrhnuté tak, abyodolali výzvam času, ponúkajúc efektívne odsávanie a sofistikovaný štýl.

Elektrickýodsávač dymu so 6rýchlosťami, navrhnutý úplne z nerezovej ocele Aisi 304. Vďaka svojej konštrukcii odolávakoroziám spôsobenýmatmosférickými podmienkami a morskou solou, čo zabezpečuje dlhšiu životnosť. Síla motora3800m³/h, možnosťinštalácie na akýkoľvek priemer komínového potrubia. Odolnosť odsávača dymu až do 700° vprípade požiaru.

Odsávače pre kachle"meď": Nadruhej strane odsávače z meďe nie len odzrkadľujú klasickú krásu, ale tiež sa môžu pochváliťvlastnosťami odolnostiv čase.
Elektrický odsávač dymu v meďovom komíne je špičkovým modelom elektrickýchodsávačov Gemi. Postavenýúplne z nerezovej ocele Aisi 304, aby odolal atmosférickým vplyvom a morskej soli. Dôkladnápozornosť venovaná ajestetike, vďaka medenej povrchovej úprave. Ako profesionálny model "čierna hlava"odsáva3800m³/h a odoláva až do700°. Riešenie problému s dymom zaručené. Ideálny pre kachle, kachle, grily, pece atď.Záruka na celú konštrukciuodsávača dymu na 10 rokov.

Kúpiť teraz!.